Sport > Fudbal

Borjan posle NULE U HUMSKOJ: Derbi bez publike je sramota, NEK SE STIDI ONAJ KO NIJE BIO MOTIVISAN za utakmicu

Kapiten Zvezde dao je prilično oštru izjavu posle utakmice koju bi svi najradije odmah zaboravili

Izvor: K1info

27/04/2023 > 07:47

podeli vest:

Borjan posle NULE U HUMSKOJ: Derbi bez publike je sramota, NEK SE STIDI ONAJ KO NIJE BIO MOTIVISAN za utakmicu
Foto: Starsport


Fudbaleri Crvene zvezde i Partizana su odigrali bez golova u 170. Večitom derbiju u Superligi Srbije. Posle 90 minuta fudbala i nekoliko šansi, mreže su mirovale i tako su već sumornu Humsku bez navijača učinili još sumornijom.

Zvezda ima za čim da žali, u samom finišu utakmcie su pogodili stativu, ali, mogli su crveno-beli i da prime gol tokom većeg dela utakmice, gde je na neki način heroj bio Milan Borjan koji je zaustavio svaki udarac njihovog protivnika.

- To mi je posao da branim sve što ide ka golu, derbi kao derbi bez publike je katastrofa, najveća utakmcia u našem fudbalu bez publike je sramna. Tako je bilo, prvo poluvreme smo odigrali dobro, drugo slabije, falila je sredina, ali generalno dobro, nismo izgubili utakmicu u sezoni, što je bitno, ali trebalo je da pobedimo - rekao je Borjan, koji je potom imao i nekoliko reči o motivaciji pred ovaj meč.

- Ne treba motivacija, derbi je. Motivacija mora da postoji, to svi znaju, taj koji nije bio motivisan, treba da ga bude sramota. On ne zna šta znači derbi, ne zna šta znači ova utakmica našem klubu. Moraš da pobediš ovde.

Nije želeo Borjan da otkrije da li je na nekog posebno mislio za motivaciju, a istakao je i da vidi gde je bio problem njegove ekipe.

- Ne bih rekao tako, jednostavno, umor, trenirali smo jako. Dosta su nam misli na tom Kupu, da osvojimo duplu krunu i ove godine, malo je teško, ali derbi je derbi i moraš biti motivisan. Čestitao bih Partizanu, ali i mojim momcima, najbitnije da nismo primili gol.

Na kraju, Borjan je govorio i o činjenici da je Zvezda osvojila titulu šest kola pre kraja.

- Zvezda pokazuje da raste iz godine u godinu, da je pravi klub, organizovan klub i to se pokazuje na terneu. Mi smo uzeli titulu šest kola pre kraja, što pokazuje da imamo odličnu ekipu i da se dobro radi, treba da nastavimo ovako, čekaju nas izazovi u narednoj sezoni, ali idemo da pobedimo i da Zvzedu vratimo gde je mesto, a to je Liga šampiona.

 

Ostavite komentar