Sport > Fudbal

SUZE, smeh i pesma: FUDBALSKI klub HOLIVUDSKE zvezde Rajana REJLNOLDSA ušao u viši rang u ENGLESKOJ

Čuveni glumac sa Robom Mekelhenijem kupio klub za 2,5 miliona dolara 2021, sa ciljem da ga dovede do Premijer lige

Izvor: K1info/Tanjug

23/04/2023 > 19:31

podeli vest:

SUZE, smeh i pesma: FUDBALSKI klub HOLIVUDSKE zvezde Rajana REJLNOLDSA ušao u viši rang u ENGLESKOJ
Foto: Youtube PrintScreen/BT Sport


Petoligaš Reksam iz Velsa obezbedio je prolazak u četvrtu ligu engleskog fudbala i tako ostvario prvi deo sna novih vlasnika Rajana Rejnoldsa i Roba Mekelhenija.

Holivudski glumci bili su među više od 10.000 gledalaca na stadionu u severnom Velsu na utakmici sa Borham Vudom, u kojoj je Reksam trijumfovao rezultatom 3:1 i tako osvojio titulu Nacionalne lige, prenosi AP.

Rejnolds i Mekelheni su postali fudbalski fanatici otkako su kupili velški klub za 2,5 miliona dolara 2021. godine, a preuzimanje je pratila dokumentarna serija "Dobrodošli u Reksam", ulaganje u klub i najava povratka na staze slave i uspeha.

Druga sezona emisije će imati srećan kraj, jer se Reksam vraća u Englesku fudbalsku ligu, tri divizije ispod Premijer lige, prvi put u 15 godina.

Reksam ima četiri boda više od drugoplasiranog Nots Kauntija kojem je preostalo još jedno kolo.

Među gledaocima na stadionu bio je i američki glumac, producent i scnarista Pol Rad, koji je uoči utakmice ispijao pivo sa lokalnim stanovništvom i pratio meč u loži sa Rejnoldsom i Mekelhenijem.

Rejnolds je najpoznatiji po tome što je glumio u filmovima "Deadpool", dok je Mekelheni autor TV emisije "It's Always Sunny in Philadelphia".

Jedan od njihovih ciljeva prilikom kupovine Reksama bio je da treći najstariji profesionalni klub na svetu, sa tradicijom dugom 158 godina, dovedu do Premijer lige.

 

Ostavite komentar