Sport > Fudbal

“ISTERIVANJE ĐAVOLA” u 7 slika: Pogledajte SVE GOLOVE LIVERPULA i tragediju Junajteda

sve do početka drugog poluvremena ništa nije nagoveštavalo ovakav rasplet, a dobili smo utakmicu za istoriju

Izvor: K1info

06/03/2023 > 08:05

podeli vest:

“ISTERIVANJE ĐAVOLA” u 7 slika: Pogledajte SVE GOLOVE LIVERPULA i tragediju Junajteda
Foto: Tanjug/AP


Fudbaleri Liverpula su najvećeg rivala, Mančester junajted, sa "Enfilda" ispratili sa neverovatnih sedam komada u mreži.

Ponovo se na delu dokazala ona stara da u derbijima froma dve ekipe ne mora da igra nikakvu ulogu, a prema onome što smo videli u prethonih nekoliko utakmica "crveni đavoli" su u Liverpul stigli sa epitetom favorita.

Foto: Tanjug/AP

 

Ipak, sinoć je ekipi Jirgena Klopa jednostavno sve polazilo za nogom i na kraju su najvećeg rivala prosto demilirali, rezultatom 7:0.

Ništa nije ukazivalo na ovakav debakl tima Erika ten Haga na "Enfildu" pošto je do 43. minuta nije bilo golova, a onda je Kodi Gakpo otvorio "streljanu".

Golom holandskog napadača postavljen je rezultat prvog poluvremena, ali je u nastavku viđeno još šest golova u mreži Davida De Hee.

Već u četvrtom minutu nastavka je Darvin Nunjez na asistenciju Harvija Eliota duplirao prenost Redsa, a tri minuta kasnije je do drugog pogotka stigao Gakpo.
Videlo se u tim momentima da su fudbaleri domaćeg tima voljni da u ovoj utakmici napune mrežu protivnika što je više moguće, a četvrti gol na meču postigao je Mohamed Salah nakon munjevite kontre.
Peterdu u mreži Junajteda kompletirao je novim golom Darvin Nunjez nakon centaršuta Hendersona i u tim momentima bilo je uočljivo da su gosti prosto pogubljeni na terenu.
To je Liverpul iskoristio da postigne još dva gola i to preko Salaha i Roberta Firmina, a impozantno je da su svih sedam udaraca koji su išli u gol gostiju završila i u mreži.
Tako je na kraju Liverpul na nezapamćen načim ponizio najvećeg rivala i sugurno će ovo biti veliki podstrek Salahu i drugovima u nastavku sezone gde će juriti plasman u Ligu šampiona.

Ostavite komentar