Sport > Fudbal

ULTIMATUM OD 48 SATI: Juventus da odluči hoće ili neće Filipa Kostića

Srpski reprezentativac je ponovo aktuelna tema u Torinu.

Autor: Sportal

03/08/2022 > 11:41

podeli vest:

ULTIMATUM OD 48 SATI: Juventus da odluči hoće ili neće Filipa Kostića
Foto: Starsport


Navijači Ajntrahta odahnuli su kada su u timu ponovo videli Filipa Kostića na terenu u meču prvog kola nacionalnog kupa. 

Strepeli su celo leto da li će ih srpski reprezentativac napustiti, ali on je nastavio tamo gde je stao po osvajanju Lige Evrope i asistencijom doprineo pobedi nad Magdeburgom 0:4. 

Ipak, u utorak uveče nekoliko vodećih sportskih medija u Italiji javilo se s informacijom da je krilo Ajntrahta ponovo u “vidokrugu” Juventusa, pošto su Torinezi rešili neke druge poslove koji su im bili primarniji. Pre svih prodaja Matijsa de Lihta Bajernu i dovođenje Bremera iz Torina. 

Odavno se Kostić dovodio u vezu sa Torinezima, ali se činilo da je uključivanjem Vest Hema u trku postao bliži transferu na Ostrvo. Londonski klub nudio je 12.000.000 evra, Nemci traže 20.000.000, ali i nisu baš u poziciji da postavljaju uslove s obzirom na to da je Srbin ušao u poslednju godinu ugovora. 

Pretpostavlja se da će u Frankfurtu pristati i na 15.000.000 plus bonuse, koliko je navodno Juventus voljan da plati. Novi poziv iz Torina, pišu Italijani kako prenosi Mozzart sport, bio je povod Kostiću da stavi “Čekićare” na čekanje, a “Staroj dami” dao je 48 sati da donese konačnu odluku - želi li Filipa Kostića ili ne. 

Ukoliko ga želi, a ponude budu izjednačene, na Apeninima veruju da će Kostić izabrati Juventus. U međuvremenu, navijači Ajntrahta nadaju se da će sjajno krilo gledati još neko vreme u dresu svog kluba. Barem u petak protiv Bajern Minhena u derbiju prvog kola Bundeslige.

Ostavite komentar