Sport > Fudbal

Saudijac dao PRAVO BOGATSTVO: Ulaznicu za meč RONALDA i MESIJA platio 2,6 MILIONA DOLARA

Ova ulaznica donosi niz pogodnosti među kojima je pristup svlačionicama timova, kao i susret i fotografisanje sa najvećim zvezdama

Izvor: K1info/kurir.rs

18/01/2023 > 12:03

podeli vest:

Saudijac dao PRAVO BOGATSTVO: Ulaznicu za meč RONALDA i MESIJA platio 2,6 MILIONA DOLARA
Foto: AP Photo/Amr Nabil/Christophe Ena


Musref Al Gamdi, saudijski mogul za nekretnine, izdvojio je neverovatnih 2,6 miliona dolara za VIP ulaznicu za revijalnu utakmicu između "Ol star" tima Rijada i Pari Sen Žermena.

Podsetimo, u četvrtak će se u prestonici Saudijske Arabije odigrati utakmica između ekipe koju čine zvezde Al Nasra i Al Hilala i šampiona francuske.

Ekipu iz Rijada predvodiće Portugalac Kristijano Ronaldo, a sa druge strane biće njegov veliki rival Lionel Mesi. Biće to prvi nastup Kristijana otkako je potpisao unosan ugovor sa saudijskim klubom.

Povodom fudbalskog spektakla koji čitav svet sa nestrpljenjem čeka, saudijci su pokrenuli humanitarnu aukciju za VIP ulaznicu koja nosi naziv: "Ulaznica izvan mašte". Početna cena ulaznice bila je 266.000 dolara, a na kraju je prodata za neverovatnih 2,6 miliona!

Ova ulaznica donosi niz pogodnosti među kojima je pristup svlačionicama timova, kao i susret i fotografisanje sa najvećim zvezdama - Ronaldom, Mesijem, Nejmarom i Mbapeom.

Prihod od aukcije ide u humanitarne svrhe.

 

 

 

Ostavite komentar