Sport > Fudbal

IVAN ILIĆ stigao u TORINO, klub poručio: Kosovo je SRBIJA

"Bikovi" na izuzetan način predstavili srpskog reprezentativca

Izvor: K1info

30/01/2023 > 21:22

podeli vest:

IVAN ILIĆ stigao u TORINO, klub poručio: Kosovo je SRBIJA
Foto: Starsport


Šta se ovo dešava danas, da najpre hrvatski predsednik Zoran Milanović javno kaže ono što ceo sve zna - da su zapadnjaci i njihovi poslušnici oteli Kosovo od Srbije, a da potom Fudbalski klub Torino, na predstavljanju Ivana Ilića, objavi mapu naše zemlje sa južnom pokrajinom kao njenim sastavnim delom?

Naime, srpski reprezentativac stigao je među "bikove", a klub se oglasio na društvenim mrežama em objavljujući njegove fotografije u dresu novog kluba, em povezujući na mapi Torino i Ilićev rodni Niš. I to kako - onako kako treba!

Ono što, takođe, upada u oči jeste i činjenica da je klub izabrao mapu važeću po Ujedinjenim nacijama, na kojoj je Kosovo sastavni Srbije.

Ovoga puta nije iscrtana lažna granica, kako je uglavnom stavljaju oni koji krše međunarodno pravo - dakle, većina zemalja zapadnjačke civilizacije.

To što Italija jeste priznala Kosmet, to je sad drugo pitanje i ko zna da li će "bikovi" imati neke sankcije zbog objavljivanja istine... Nećemo mi sad zbog toga da kličemo: "Torino je srce Srbije!", ali svaka pobeda istine za nas je velika stvar.

Inače, Ilić je u novi klub stigao iz Verone. Mladi 21-godišnji vezista iz je otišao na šestomesečnu pozajmicu, uz obavezu otkupa ugovora na leto ako se ispune određeni uslovi.

Navodno, ceo posao mogao bi da vredi i 15 miliona evra.

 

Ostavite komentar