Sport > Fudbal

Srpski FUDBALERI gosti ambasadora HILA: Mi njemu DRES, on nama da NE BUDEMO previše uspešni

Orlove 26. januara očekuje prijateljski duel protiv selekcije SAD u Los Anđelesu

Izvor: K1info

12/01/2023 > 17:01

podeli vest:

Srpski FUDBALERI gosti ambasadora HILA: Mi njemu DRES, on nama da NE BUDEMO previše uspešni
Foto: Printscreen/Twitter/Američka ambasada


Fudbaleri Srbije išli su u Ambasadu Sjedinjenih Američkih Država kako bi završili sve poslove u vezi sa dobijanjem viza za put u Los Anđeles, gde ih 26. januara u 4 časa po našem vremenu očekuje prijateljski duel protiv reprezentacije SAD.

Naši reprezentativci i delegacija Fudbalskog saveza Srbije tada se srela i sa ambasadorom SAD u Srbiji Kristoferom Hilom, kojem su poklonili crveni dres Orlova sa brojem 10. Njemu je poklon uručio Ljubinko Drulović, pomoćnik u stručnom štabu selektora Dragana Stojkovića.

Kristofer Hil pozirao je sa srpskim fudbalerima, pomoćnim trenerima i ostalim članovima delegacije, a ambasada Amerike podelila je fotografiju na društvennim mrežama uz objašnjenje i smajli koji namiguje:

- Ambasador Hil, poželeo je dobrodošlicu srpskim fudbalerima koji putuju u Ameriku na prijateljsku utakmicu sa reprezentacijom SAD 26. januara. Budite uspešni, ali ne previše.

Selektor Dragan Stojković Piksi za ovu utakmicu računa na 14 fudbalera iz Superlige i to igrače koji ne igraju za Crvenu zvezdu i Partizan, pošto "večiti rivali" nisu bili spremni da svoje momke puste u Ameriku, jer utakmica sa SAD ne ulazi u zvanični kalendar FIFA.

Na spisku iz Superlige su Dragan Rosić (Radnički Niš), Nemanja Stojić (TSC), Nemanja Petrović (TSC), Filip Damjanović (Voždovac), Marko Mijailović (Voždovac), Mirko Topić (Vojvodina), Miloš Pantović (Voždovac), Vladimir Lučić (Čukarički), Luka Ilić (TSC), Luka Bijelović (Spartak), Marko Ivezić (Voždovac), Veljko Simić (Vojvodina), Nikola Petković (Čukarički) i Nikola Štulić (Radnički Niš).

Iz Amerike i Kanade u Los Anđelesu će se ekipi priključiti napadač Dejan Joveljić (LA Galaksi), golman Ðorđe Petrović (Nju Ingland) i defanzivac Ranko Veselinović (Vankuver).

 

Ostavite komentar