Sport > Fudbal

Dragović NAPUSTIO Zvezdin KAMP u Turskoj: Štoper na korak do SAMPDORIJE

Mesec dana trajala je neizvesnost oko toga da li će Dragović i u narednoj polusezoni nositi dres Zvezde

Izvor: K1info/mozzartsport.com

25/01/2023 > 14:10

podeli vest:

Dragović NAPUSTIO Zvezdin KAMP u Turskoj: Štoper na korak do SAMPDORIJE
Foto: Starsport


Sve je izvesnije da Aleksandra Dragovića nećemo gledati u dresu Crvene zvezde u prolećnoj sezoni. 

Saga oko njegovog prelaska u Italiju, tačnije Sampdoriju, blizu je završetka. Kako piše Mocart sport, bivši reprezentativac Austrije je tokom utorka napustio kamp srpskog šampiona u Beleku i vratio se u Beograd.

Praktično to znači da se nalazi na korak od prelaska u Sampdoriju. Iako je Leće pokazao ozbiljno interesovanje za Dragovića, Srbin iz Beča je u razgovoru sa predstavnicima Zvezde i menadžerske agencije koja ga zastupa insistirao na Sampdoriji. Pre svega zbog bivšeg trenera Dejana Stankovića, sa kojim ima želju da sarađuje u budućnosti...

Mesec dana trajala je neizvesnost oko toga da li će Aleksandar Dragović i u narednoj polusezoni nositi dres Crvene zvezde. Imao je ogromnu želju iskusni štoper da karijeru oplemeni igranjem u Seriji A, posebno što ga je kontaktirao Dejan Stanković i u njemu video spasonosno rešenje u defanzivnom redu. 

Foto: Starsport

 

Međutim, odbijala je Crvena zvezda ponude iz Ligurije. Nije želela u prvom trenutku da ga pusti, ali je očigledno popustila pod pritiskom Aleksandra Dragovića.

I tokom boravka u Beleku iskusni štoper je ponašanjem i u razgovoru sa čelnicima kluba jasno stavljao do znanja da želi da promeni sredinu. Imao je na stolu mogućnost da pređe u Leće, ali mu je Sampdorija, što se tiče Italije, bila prva i jedina opcija.

Ostaje da se vidi kakav su na kraju dogovor postigli Crvena zvezda i Sampdorija. Prema prvobitnom planu Đenovljani bi trebalo da plate pozajmicu i da se obavežu na otkup ugovora na kraju sezone, bez obzira da li će ostati u Seriji A.

 

Ostavite komentar