Sport > Fudbal

Silna poruka VLAHOVIĆA posle kazne za JUVENTUS: Kada bi tako mislio za ORLOVE, bili bismo CAREVI

Torinski crno-beli zbog oduzimanja bodova pali sa trećeg mesta na deobu 11. pozicije u Seriji A

Izvor: K1info

21/01/2023 > 19:44

podeli vest:

Silna poruka VLAHOVIĆA posle kazne za JUVENTUS: Kada bi tako mislio za ORLOVE, bili bismo CAREVI
Foto: Tanjug/Marco Alpozzi/LaPresse via AP


Da li je slučajno što su svi čelnici Fudbalskog kluba Juventus krajem novembra podneli ostavke, pa potom protiv njih podnete tužbe zbog kriminalnih aktivnosti, pa nedavno uhapšen glavni bos mafije Mateo Mesina Denaro, pa juče oduzeto 15 bodova "Staroj dami", pokazaće vreme.

Bilo kako bilo, sudbinu Juventusa sada dele i svi oni koji igraju za torinskog velikana, a među njima su i naši Filip Kostić i Dušan Vlahović, koji se i oglasio posle vesti o naglom padu na tabeli - sa trećeg na deobu 11. mesta zbog tog oduzimanja bodova.

Vlahović je svojom objavom na društvenim mrežama razgalio navijače crno-belih:

- Ne bojimo se nekoliko bodova manje na tabeli. Ne bojimo se da zasučemo rukave i bacimo se na posao. Ne bojimo se naših protivnika, jer se ne bojimo ničega. Zato što kada padnemo, ustanemo jači nego ikada. To smo mi, to je Juventus - napisao je Dušan Silni.

E sad, ako se takav stav odnosi i na reprezentaciju Srbije, onda smo mi na konju - nema brige za Orlove. Jedino što istorija u poslednjih nekoliko decenija govori suprotno - naši reprezentativci blistaju u klubovima, a nacionalna selekcija... no dobro, da ne psujemo.

Što se samog postupka protiv Juventusa tiče, tužilac Fudbalskog saveza Italije Đuzepe Kine zatražio je od Federalnog apelacionog suda da ponovo otvori postupak protiv Juventusa nakon novih otkrića u istrazi.

Kako je utvrđeno da je bilo kriminalnih radnji, Federalni apelacioni sud Italije kaznio je Juve sa oduzimanjem 15 bodova zbog falsifikovanja finansijskih izveštaja.

 

Ostavite komentar