Sport > Fudbal

Stižu ponude za VLAHOVIĆA, Juventus traži nadrealnih 110 MILIONA evra

Srpski centarfor na meti evropskih velikana

Izvor: K1info/kurir.rs

13/01/2023 > 18:57

podeli vest:

Stižu ponude za VLAHOVIĆA, Juventus traži nadrealnih 110 MILIONA evra
Foto: Tanjug/AP


Juventus se nalazi u nebranom grožđu još od kad je ceo upravni odbor kluba podneo ostavke, a ubrzo zatim krenule i priče o kriminalnim radnjama njegovih članova.

To je i ubrzalo priče o odlasku pojedinih igrača, a pre svih najskupljeg srpskog fudbalera u istoriji, Dušana Vlahovića.

Naime, prema poslednjim informacijama, Arsenal je obnovio interesovanje za transfer Vlahovića koji bi realizovali na leto 2023. godine.

Mediji u Italiji navode da se Srbin ne bi previše bunio ukoliko bi uskoro promenio sredinu, ali "tobdžije" nisu jedine zainteresovanei za igrača koji je na 10 ligaških utakmica ove sezone postigao šest golova.

Konkurent Arsenalu u trci za Vlahovića mogao bi da bude Bajern Minhen, koji još uvek traži zamenu za Roberta Levandovskog, prenosi ugledna italijanska La Republika.

Prema pojedinim izvorima, Juventus bi bio zadovoljan tek ako bi na ime obeštećenja dobio 110 miliona evra. Vlahović je u klub iz Torina stigao u januaru 2022. godine iz Fiorentine u transferu vrednom 80 miliona evra.

Ove sezone je najbolji strelac ekipe, iako ima i probleme sa povredom još od 25. oktobra i utakmice Lige šampiona protiv Benfike.

Srpski fudbaler je povređen stigao i na okupljanje reprezentacije pred Svetsko prvenstvo, a u Kataru je odigrao ukupno 80 minuta.

 

              

 

Ostavite komentar