Sport > Fudbal

Fudbal pomera granice: MESI i RONALDO jedan protiv drugog u SAUDIJSKOJ ARABIJI?!

Argentincu ugovor sa Pari Sen Žermenom ističe na kraju ove sezone

Izvor: K1info

01/01/2023 > 20:26

podeli vest:

Fudbal pomera granice: MESI i RONALDO jedan protiv drugog u SAUDIJSKOJ ARABIJI?!
Foto: Tanjug/AP


Prava fudbalska bomba stiže iz Saudijske Arabije jer, ako je suditi po objavama na društvenim mrežama Kristijano Ronaldo i Lionel Mesi će igrati jedan protiv drugog u ligi ove zemlje!

Naime, nedugo pošto je Portugalac potpisao ugovor sa Al Nasrom na dve godine, za oko 400 miliona evra, večiti rival - Al Hilal - navodno je pustio u prodaju dresove Argentinca, o čemu postoji i fotografija.

Moguće je, naravno, da je to samo neka vrsta provokacija i peckanja između dva najveća rivala u Saudijskoj Arabiji. Uz to, fotografije su popularne na društvenim mrežama, ali verodostojnost nije dokazana - da se one nalaze u zvaničnoj prodavnici Al Hilala.

Jasno je da arabijskim vlastima, koje stoje iza Al Hilala, novac nije problem, a Mesiju ugovor sa PSŽ-om ističe na kraju sezone. On praktično od danas može da potpiše ugovor sa kojim god drugim klubom želi, a pred njim je veoma važna odluka.

Inače, još tokom nedavno završenog Svetskog prvenstva u Kataru, procurile su informacije da će vlasti ohrabriti Al Hilal da pokuša da dovede Mesija u svoje redove, koji bi eventualnu odluku trebalo da donese posle Mundijala... A Mundijal je završen...

Ipak, spekulacije kažu da je najrealnije da Argentinac produži ugovor sa Parižanima. Zvanične ponude još nema, što ne znači da je neće biti.

Takođe, uskoro bi udruženi Al Hilal i Al Nasr trebalo da odigraju prijateljsku utakmicu protiv Pari Sen Žermena. Prema izveštajima iz Suadijske Arabije, PSŽ će 19. januara da odigra prijateljski meč protiv idealnih 11 sastavljenih od igrača iz Al Nasra i Al Hilala.

 

Ostavite komentar