Sport > Fudbal

Fudbaleri PARTIZANA odlaze u Belek, čeka ih PET prijateljskih UTAKMICA

Teži deo odrađen u Beogradu, sada sledi lepši deo priprema

Izvor: K1info/Tanjug

12/01/2023 > 11:14

podeli vest:

Fudbaleri PARTIZANA odlaze u Belek, čeka ih PET prijateljskih UTAKMICA
Foto: Starsport


Fudbaleri Partizana pripreme za prolećni deo sezone nastavljaju u turskom Beleku, gde će ostati do 28. januara i odigrati pet prijateljskih utakmica.

Rivali crno-belima biće rumunska Univerzitatea iz Krajove (15. januara), zatim slede provere sa ruskim Ahmatom (19.januara), TSC-a i bečke Austrije (u duplom programu 23. januara) i CSKA iz Moskve (27. januara).

- U ranijem periodu odmor nam je trajao malo manje od mesec dana. Nije bilo lako vratiti se svim aktivnostima. Što se tiče forme, navikli smo da budemo u 'tonusu' i svako od nas je trenirao individualno u pauzi, tako da smo došli delimično spremni - rekao je fudbaler crno-belih Marko Živković, a preneo je klupski sajt.

 

Siniša Saničanin istakao je da je malo teži deo priprema iza ekipe i da sada sledi period u Beleku, gde će fokus biti i na utakmicama.

- Na nama je da sprovedemo ono što smo radili na treninzima. Spremni smo za to, jer smo više od 20 dana u trenažnom procesu - istakao je reprezentativac BiH.

Svetozar Marković rekao je da sledi lepši deo priprema.

- Teži deo smo odradili u Beogradu, sada nam idu utakmice i uveren sam da će u nastavku sezone sve biti dobro - poručio je Marković.

Superliga u kojoj crno-beli zaostaju 10 bodova u odnosu na Crvenu zvezdu, nastavlja se 4. februara kada gostuju Napretku, a najveći izazov biće dueli šesnaestine finala Lige konferencija protiv moldavskog Šerifa 16. i 23. februara.

 


 

Ostavite komentar