Sport > Fudbal

POVLAČIM SE: Iliev već odlazio iz Partizana, pa se vraćao, a šta će biti sad?

Dosadašnji sportski direktor napustio je klub zbog neslaganja sa izborom trenera i serije loših rezultata

Autor: Tanjug

27/07/2022 > 15:53

podeli vest:

POVLAČIM SE: Iliev već odlazio iz Partizana, pa se vraćao, a šta će biti sad?
Foto: Starsport


Dosadašnji sportski direktor FK Partizan Ivica Ilev podneo je ostavku, saopšteno je na sajtu crno-belih, a onda se nekadašnji napadač obratio pismom javnosti. 

- Ovim putem obaveštavam javnost da se povlačim sa mesta sportskog direktora. Želeo bih da se zahvalim svim ljudima u klubu na saradnji, profesionalnosti, podršci i borbi u proteklih sedam godina. Period u kojem sam se nalazio na celu sportskog sektora bio je prožet mnogim uspesima, pobedama, plasmanima u evropska takmičenja, ali je, takođe, bilo i neuspeha, koji nas nisu omeli na putu da verujemo da će klub na sportskom i organizacionom planu jačati - naveo je Iliev u saopštenju.

Foto: Starsport

 

Sada je došao trenutak da se povučem iz kluba, iz privatnih razloga, dodao je on.

- Želim da napomenem da ću u budućnosti biti uz klub, kao navijač, da ću pružati podršku ljudima koji vode klub, kao i igračima za koje verujem da će iskazati kvalitet koji poseduju i na kraju sezone izaći kao pobednici - poručio je Iliev.

Prethodnih dana spekulisalo se da je Iliev tražio da novi trener Ilija Stolica napusti klub posle dva kiksa u prva tri kola Superlige, ali je, navodno, predsednik Milorad Vučelić, podržao ideju da se treneru i dalje ukaže poverenje.

Foto: Starsport

 

Ilievu ovo nije prvi put da podnosi ostavku, s obzirom na to da je isto uradio u martu 2019. godine posle serije loših rezultata, ali pošto nije angažovan naslednik, obavljao je funkciju i zvanično se ponovo vratio šest meseci kasnije.

Ostavite komentar