Sport > Fudbal

"Grobari" postrojili igrače, "uprava napolje"... A moglo je biti mirno veče u Humskoj...

Posle samo tri kola titula visi u vazduhu, zbog čege navijači Partizana besne i traže smenu menadžmenta

Autor: K1info/Tanjug

24/07/2022 > 23:30

podeli vest:

"Grobari" postrojili igrače, "uprava napolje"... A moglo je biti mirno veče u Humskoj...
Foto: Starsport


Fudbaleri Partizana i TSC odigrali su nerešeno bez golova, u utakmici trećeg kola Superlige Srbije. Crno-beli su ponovo kiksnuli, posle remija protiv Radničkog u Nišu u prethodnom kolu (3:3), što je na kraju dovelo do toga da navijači skandiraju: "Uprava napolje"!

Pristalice crno-belih kao da su predosetile šta će se dogoditi, pa su prethodno razvili transparent na kojem je pisalo:

"Odgovornost za neuspehe se u ovom klubu preuzima, a kontinuirani neuspesi prekidaju ostavkama! Pošto vi za to očigledno nemate želje, dobijate poslednju opomenu pred isključenje."

Fudbaleri Partizana gube bodove, samo 0:0 sa odličnim TSC-om izazvao je bujicu ogorčenja u Humskoj, a 90 minuta je svedočilo velikom navijačkom nezadovoljstvu.

Ni igrači nisu bili pošteđeni, pa smo ponovo svedočili prizoru postrojavanja fudbalera koje su navijači "ribali" posle neuspeha.

Natho, Zdjelar, Urošević i ostali su pognutih glava čekali da korpulentni vođa navijača kaže ono što je imao da im kaže, a potom su se okrenuli i otišli ka svlačionicama. A iza njih nastavilo je da grmi "uprava napolje".

Foto: Starsport

 

Da je loše u Humskoj i da će biti još gore, moglo se naslutiti nakon izjave trenera Partizana Ilije Stolice direktno na terenu za TV Arenasport, jer se na obaveznoj konferenciji za medije nije ni pojavio.

- Nedostajao nam je gol, čim se završi 0:0, bez golova, jasno je da nismo bili efikasni. Žao mi je, mislim da smo odigrali bolje nego u Nišu i da se podižemo u tom segmentu. Mislim da je potrebno još malo vremena. Znam da se kod nas traže instant stvari, na brzinu, međutim, potrebno je vreme. Novi trener, novi igrači, mnogo novih stvari. Bez obzira na sve i pritisak očekivanja u ovom klubu, moramo da ispoštujemo jedan proces. Mislim da smo na dobrom putu sa ovom igrom. Žao mi je što nas rezultat nije nagradio, ali moramo dalje - izjavio je Stolica.

Ostavite komentar