Sport > Fudbal

Nije moglo BOLJE da se namesti: Mitrović je ZVEZDIN ZLATNI dečko

Novi igrač Crvene zvezde Stefan Mitrović debitovao golom

Autor: Tanjug

27/07/2022 > 10:31

podeli vest:

Nije moglo BOLJE da se namesti: Mitrović je ZVEZDIN ZLATNI dečko
Foto: Starsport


- Prvi utisci su zaista neverovatni, jako sam srećan što sam postigao gol na debiju u dresu Crvene zvezde. Nije moglo bolje da se "namesti", nadam se da ću ovako da nastavim, još jače ću da treniram i da dam sve od sebe na terenu - izjavio je novi fudbaler crveno-belih Stefan Mitrović.

Mitrović je na startu sezone zablistao u dresu Radničkog iz Niša, upravo protiv Zvezde na Marakani, potom je obukao dres srpskog šampiona i već na prvom meču protiv Mladosti u Lučanima postigao gol u pobedi 2:1.

Crveno-beli u petak od 21 sat dočekuju Radnik, a Mitrović će imati priliku da prvi put zaigra pred navijačima crveno-belih kao domaćin.

- Očekujemo pobedu, naravno, daćemo sve od sebe da nastavimo pobednički niz sa puno golova i da igramo napadački - rekao je Mitrović Tanjugu.

 

Posle toga crveno-bele očekuje i start u kvalifikacijama za Ligu šampiona, a rival naredne srede u Beogradu biće jermenski Pjunik.

- Jedva čekamo, nadamo se da će doći što više publike, to nam daje dodatnu motivaciju i enregiju na terenu. Dćemo sve od sebe da pobedimo i sa što boljim rezultatom odemo na revanš - poručio je mladi fudbaler.

Ostavite komentar