Sport > Fudbal

Zvezda Mundijala OSMAN BUKARI otvorio dušu o svojoj BUDUĆNOSTI u Crvenoj zvezdi

Fudbaler iz Gane kaže da zna za interesovanja pojedinih klubova po završetku Svetskog prvenstva

Izvor: K1info

27/12/2022 > 07:25

podeli vest:

Zvezda Mundijala OSMAN BUKARI otvorio dušu o svojoj BUDUĆNOSTI u Crvenoj zvezdi
Foto: Tanjug/Miloš Milivojević


Da li će Osman Bukari na kraju sezone da napusti Marakanu, ili će ostati u crveno-belom, ni on sam nije siguran, ali je u razgovoru za medije u svojoj Gani rekao da je pročitao vesti o zainteresovanosti pojedinih klubova za njega po završenom Svetskom prvenstvu.

Krilni fudbaler je u razgovoru za "Ago FM", radio iz svoje zemlje, istakao da ipak o selidbi iz Zvezde trenutno ne razmišlja, odnosno da će o budućnosti odlučivati na kraju ove sezone.

Bukari je među crveno-bele stigao iz Genta. Na 24 utakmice koliko je odigrao u jesenjem delu sezone postigao je sedam golova i upisao pet asistencija, a na nedavno završenom Mundijalu u Kataru da je gol u porazu Gane od Portugalije od 3:2. To izgleda nije prošlo nezapaženo...

- Pročitao sam vesti o interesovanju klubova za mene, ali sačekaću da se završi sezona pre nego što odlučim o svojoj budućnosti. Prošlo je šest meseci otkako sam došao u Crvenu zvezdu i želim da se koncentrišem i završim sezonu. Videćemo šta će biti na kraju sezone - rekao je Bukari.

Foto: Tanjug/AP Photo/Manu Fernandez

Bukari je za Ganu dao gol na Mundijalu protiv Portugalije

Svoje prve fudbalske korake Bukari je napravio u Akra Lajonsima, a prvi profesionalni ugovor potpisao je sa Trenčinom. Posle toga je igrao za Gent i francuski Nant. Bukari ima 24 godine i praktično je još uvek u uvodnoj fazi svoje karijere, ali ima jasne želje šta bi voleo da uradi pred sam kraj svoje karijere.

- Želeo bih ponovo da zaigram u Premijer ligi Gane pre nego što budem završio karijeru. Ponovo ću igrati za Akra Lajonse pod uslovom da budu u najvišem rangu pre nego što se očekuje, dok je alternativa Asante Kotoko. Veliki sam obožavalac Kotoka - zaključio je Osman Bukari.

 

Ostavite komentar