ZABORAVITE MESO! OVAJ RIBLJI PAPRIKAŠ JE ČISTA REVOLUCIJA UKUSA!
podeli vest:
 
                    Zaboravite na klasične paprikaše i pripremite se za revoluciju ukusa! Bakina kuhinja Vam predstavlja najbolji riblji paprikaš koji ste ikada probali – tako bogat, aromatičan i zasitan da ćete zaboraviti nameso! U ovom videu otkrijte tajne savršenog spoja svežeg povrća, sočne ribe i začina koji stvaraju harmoniju ukusa.
Naučite kako da napravite jelo koje je idealno za celu porodicu, brzo se sprema, a ostavlja utisak prave gozbe. Ne propustite ovaj vrhunski recept koji će postati Vaš omiljeni posni obrok!
                                                                            
                                        
                                                                                                                                                                                                                                
                                
                                                                                                        
                                                                                                    
                                
                                                                                                        
                                                                                                    
                                
                                                                 
                                                                
                                
                                                                                                        
                                                                                                    
                                
                                                                                                        
                                                                            
                                        
                                                                                    
1 veća glavica crnog luka seckanog
1 šargarepa seckana
1 zelena paprika seckana
1 paradajz na kocke
2 krompira
500 gr ribe bilo koje
aleva paprika
suvi začin
ml. biber ulje
2 kažičice kukuruznog skroba
1 ljuta zelena po želji
peršunov list
Priprema:
                                                                            
                                        
                                                                                                                                            
                                
                                                                                                        Na ulju propržiti luk žargarepu i papriku ml biber. Dodati alevu papiku začin i korimpir na kockice  po želji ljutu zelenu papriku. Naliti vodu da ogrezne i kuvari 15 minuta. Ubaciti ribu na manje komade. Kuvati još 15-20 minuta. Razmutiti skrob u vodi i ubaciti, Neka vri još 5 minuta. Dodati seckan peršun. Ručak je gotov. Uživajte!
                                                                                                                                                                                        
                                
                                                                                                        
                                                                                                    
                                
                                                                                                        
                                                                                                    
                                
                                                                    
                                    
 
         
     
         
         
         
             
  
  
             
         
         
         
         
                             
                             
             
             
             
             
             
             
             
             
             
             
             
             
             
             
             
             
             
            
Ostavite komentar