PREDIVAN POSNI GRAŠAK Probajte najbolji bakin domaćinski ručak
podeli vest:
 
                    Evo najukusnijeg posnog graška koji ste ikada probali! Ovaj recept donosi savršen spoj svežeg povrća, aromatičnih začina i kremaste teksture koja se topi u ustima.
Naučite kako da postignete bogatstvo ukusa uz jednostavne korake i zlatne savete koji garantuju uspeh. Bilo da postite ili jednostavno želite zdrav i zasitan obrok, ovaj grašak će postati omiljeno jelo u vašoj kuhinji.
                                                                            
                                        
                                                                                                                                                                                                                                
                                
                                                                                                        
                                                                                                    
                                
                                                                                                        
                                                                                                    
                                
                                                                 
                                                                
                                
                                                                                                        
                                                                                                    
                                
                                                                                                        
Pripremite se za fantaziju ukusa!
                                                                            
                                        
                                                                                    
Potrebno je:
                                                                            
                                        
                                                                                                                                            
                                
                                                                                                        1 glavica crnog luka sitno seckan
                                                                                                    
                                
                                                                                                        2 šargarepe na kockice
                                                                                                    
                                
                                                                                                        1 zelena paprika na krugove
                                                                                                    
                                
                                                                                                        1 krompir na kockice
                                                                                                    
                                
                                                                                                        400 gr graška
                                                                                                    
                                
                                                                                                        ulje, začin
                                                                                                    
                                
                                                                                                        1 kašičica slatke paprike
                                                                                                    
                                
                                                                                                        1 kašičoca kukuruznog skroba / gustin/
                                                                                                    
                                
                                                                                                        peršunov list
                                                                                                                                                                                        
                                
                                                                                                        
                                                                                                    
                                
                                                                                                        
                                                                                                    
                                
                                                                 
                                                                
                                
                                                                                                        
                                                                                                    
                                
                                                                                                        
                                                                            
                                        
                                                                                                                                            
                                
                                                                                                        Priprema:
                                                                                                    
                                
                                                                                                        Na ulju propržiti luk šargarepu i papriku. Kad omekne dodati krompir i grašak i naliti vodu da ogrezne. Posle 30 minuta dodati kukuruzni skrob razmućen sa malo vode.
                                                                                                                                                                                        
                                
                                                                                                        
                                                                                                    
                                
                                                                                                        
                                                                                                    
                                
                                                                    
                                                                            
Dodati slatku ml papriku suvi začin i malo peršunovog lista. Fantazija ukusa jako ukusno predobro.
 
         
     
         
         
         
             
  
  
             
         
         
         
         
                             
                             
             
             
             
             
             
             
             
             
             
             
             
             
             
             
             
             
             
            
Ostavite komentar