MUSAKA OD PATLIDŽANA SA PARADAJZOM Ukusna i zdrava opcija za svaki dan
podeli vest:

U periodima posta ili za one koji preferiraju laganiju ishranu, posna musaka od patlidžana sa paradajzom predstavlja savršen izbor. Ovo jelo kombinuje bogate ukuse patlidžana i sočnog paradajza, pružajući obrok koji je istovremeno ukusan i hranljiv.
Sastojci:
2 veća patlidžanaposnajela.rs
1 crveni luk
2 čena belog luka
1 šolja vode
So i biber po ukusu
Suvi začini po želji
Priprema:
Zagrejte malo vode u tiganju i dodajte sitno seckani crveni i beli luk. Dinstajte dok luk ne postane staklast.
Dodajte paradajz sos i začinite po ukusu. Ostavite da se krčka nekoliko minuta.
U drugom tiganju dinstajte kolutove patlidžana dok ne omekšaju.
U vatrostalnu posudu slažite naizmenično red patlidžana i red paradajz sosa sa lukom, dok ne potrošite sve sastojke.
BONUS VIDEO:
SVEŽE JUTRO U SRBIJI Pljuskovi tokom prepodneva, a evo kada stiže stabilizacija vremena
U prestonici će tokom popodneva duvati košava
15.09.2025
VestiI DALJE PRIJATNO TOPLO U VEĆEM DELU ZEMLJE Tokom jutra oblačno i svežije
U subotu u Banatu jaka košava
12.09.2025
Vesti
Ostavite komentar