Showtime > Prvi Red

Evo šta sve sve dešavalo iza kulisa na Boegradskom proleću! Ove detalje niste videli (VIDEO)

Ekipa prvog reda ovog puta vodi vas iza kulisa festival koji je okupio brojan imena domaće pop scene

Izvor: K1info

Autor: Simona Stanković

24/04/2024 > 15:54

podeli vest:

Evo šta sve sve dešavalo iza kulisa na Boegradskom proleću! Ove detalje niste videli (VIDEO)
Foto: Prvi Red


Prestižni Festival zabavne i pop muzike "Beogradsko proleće" koji je nekada bio pandan italijanskom festivalu u San Remu - nastavio je da živi - ove godine treći put po redu u obnovljenom/novom izdanju. Ekipa prvog reda ovog puta vodi vas iza kulisa festival koji je okupio brojan imena domaće pop scene.

Pobedu je odnela Jelena Tomašević, a zanimljivo je to da su se posle 19 godina na jednom festivalu ponovo sreli upravo ona i pevač Danijel Alibabić. Njih dvoje su se još 2005. godine takmičili na festivalu "Evropesma-Europjesma" za odlazak na "Pesmu Evrovizije". On je tada bio pobednik, a ona je bila druga. 19 godina kasnije siticija je potpuno drugačija.

Ceo tok događaja iza kulisa pogledajte ispod u videu. 

Njihovom pojavom osetili smo taj stari glamur. Danijel je tada bio deo grupe "No nejm", koja je osvojila prvo mesto i te godine predstavljala Srbiju i Crnu Goru na "Evroviziji" sa pesmom "Zauvijek moja", dok je Jelena sa pesmom "Jutro" dospela do drugog mesta.

Na ovim događajima uvek ima nepredvidih okolnosti poput ponovnog sukoba mišljenja Goce Tržan i Filarija. 

Nedavno smo u "Prvom redu" imali priliku da vidimo svađu Goce Tržan i Filarija koja je nastala nakon završetka festivala "Pesma za Evroviziju". Podsećanja radi, poznata pevačica tada Filariju nije dala nijedan poen, nakon čega je on na društevnim mrežama optužio pevačicu da je imala lične razloge što mu nije dala nijedan bod.

Na ovom festivalu pojavila se i dama raskošnog glasa Bojana Stamenov a kako smoi mogli da primetimo i dalje izgleda sjajno. Kilogrami se nisu vratili bez obzira na period slavlja koji je ostao iza nas. Bio je tu i Bojan Marović, a  druženje sa sedmom islom iskoristio je i da se izjada. Ikao je bio u odličnom raspoloženju medijiam je priznao da je u životu grešio mnogo ali da mu ipak nije žao.

Bilo kako bilo, ovo Beogradsko proleće bilo je veče iskrenih emocija. Pred našim kamerama preplitala su se druženja, ispovesti , ai i po koji okršaj. Po dobrom starom običaju tragom takvih emocija nastavićemo da pratimo naše zvezde iz prvog reda. 

 

 

Ostavite komentar