Showtime > Prvi Red

CECA za "Prvi red" o svim aktuelnostima! Zbog novog ALBUMA je donela KRUPNU ODLUKU, velika promena sledi (VIDEO)

Ceca je pričala i o novom poslu voditelja, "Zvezdama Granda", Goci Tržan...

Izvor: K1info

Autor: Dušan Panajotović

03/04/2024 > 14:50

podeli vest:

CECA za "Prvi red" o svim aktuelnostima! Zbog novog ALBUMA je donela KRUPNU ODLUKU, velika promena sledi (VIDEO)
Foto: K1 televizija


Jedna od najvećih muzičkh zvezda na ovim prostorima Svetlana Ceca Ražnatović bila je prvi put gošća "K1" televizije. Nakon gostovanja u emisiji "Ako progovorim" pevačice i voditeljke Goce Tržan, o svim aktulnostima govorila je za "Prvi red".

Prvo se osvrnula na gostovanje kod koleginice.

- Goca je takav sagovornik da prosto imamo toliko tema za razgovor. Izuzetno je prijatna kao sagovornik. Pošto je ona danas u ulozi voditeljke, imala sam slobodu  da se đalim i da pričamo o intimnim stvarima. Ima lepu energiju - objasnila je Ceca i istakla da joj je uvek lakše da gostuje kod voditelja koje i privatno poznaje.

Foto: K1 televizija

 

- Mnogo je lakše. Postoje ljudi sa kojima ste konektovani na taj pozitivan vajb i to je meni super - dodala je Ceca, koja se poput Goce i sama upustila u voditeljske vode.

- Super se, prvenstveno, zabavljam. Pozivam ljude sa kojima sam privatno dobra, koji su aktuelni. Za sada sam se sjajno snašla, naravno, to će, preptostavljam, sve biti bolje i bolje, jer se ja uhodavam i navikavam na novu ulogu - rekla je Ceca o angažmanu u novoj sezoni "Ceca šoua", a na pitanje da li sama bira goste ili sa timom rekla je:

Foto: K1 televizija

 

- Moja želja. Što se saradnika tiče, mi smo jedan tim, dogovaramo se oko svega, ali, kao što rekoh, biram ljude koje poznajem, ljude sa karijerama... Želim da ih predstavim u poptuno drugom svetlu gde će se igrati, zabavljati i gde će odgovarati na neka škakljivija pitanja, ali svakako bitno je to da sam ja dobar domaćin i da će se svako u mom šou programu osećati prelepo.

Pitali smo je da li je teže biti pevačica ili voditeljka.

-  Kada imate takvu ekipu iza sebe i tim koji je organizovan stvarno mi to lepo radimo, super sve teče, snimanje, ne osećam ni teret, niti mi je teško. Mogu vam reći koliko se publika zabavlja krja malih ekrana toliko se i mi u studiju zabavljamo. Sve je realno i sve ide u etar kako i jeste - istakla je višedecenijska muzička zvezda Balkana.

Foto: K1 televizija

 

Nedavno se pojavila informacija da je potpisala ugovor na još tri sezone učešća u šou programu "Zvezde Granda". Da li to znači da se nije umorila od ovog formata?

- Nisam, meni je lepo tamo, družim se sa svojim kolegama. Ja volim da radim sa mladim ljudima i da im budem podrška. zabavlja me zaista - kratko je poručila, a potom odgovorila na pitanje kakvi su joj planovi što se tiče nastupa i novog albuma.

Foto: K1 televizija

 

- Malo sam usporila sa tempom, zato što moram da se posvetim albumu i zato što moram da odvojim vreme, jedan poveći period da se odmorim, jer zadnje dve godine zaista nisam stajala, puno sam radila i baš sam se umorila. Treba mi odmor i da se posvetim novom albumu, jer album traži slobodno vreme - za kraj nam je rekla Ceca, a po svemu sudeći novi album stiže ove godine, na radost njenih brojnih fanova.

Specijalan prilog sa Cecom Ražnatović za "Prvi red" pogledajte u video - zapisu u okviru teksta.

Ostavite komentar