Showtime > Prvi Red

Televizija koju gledate BEZ STIDA slavi 4. rođendan! Zvezde K1 TV govore za "Prvi red" o prethodne četiri godine (VIDEO)

Sve je počelo 23. marta 2020. godine

Izvor: K1info

Autor: Dušan Panajotović

22/03/2024 > 15:51 >> 17:11

podeli vest:

Televizija koju gledate BEZ STIDA slavi 4. rođendan! Zvezde K1 TV govore za "Prvi red" o prethodne četiri godine (VIDEO)
Foto: K1info


"K1" televizija sutra slavi četvrti rođendan! Ovim velikim povodom za emisiju "Prvi red" govorile su zvezde televizije koju gledate već četiri godine bez stida.

O izazovima, brojnim rezultatima, uspesima i poverenju velikog broja gledalaca govore: voditeljka i urednica "Uranka" Jovana Joksimović, direktorka i suvlasnica "K1" televizije Manja Grčić, voditelj "Uranka" Drago Jovanović, pevačica i voditeljka emisije "Ako progovorim" Goca Tržan, voditeljski par emisije "Kec na jedanaest" Boško Jakovljević i Jelena Helc Vesković, voditelj i urednik emisije "Prvi red" Ognjen Nestorović, Milan Kalinić i Predrag Popović Pop koje gledamo u emisiji "Indirektno", kao i Ivon Jafali i Natalija Milosavljević - domaćice emisije "Mi danas".

Foto: K1info

 

Manja Grčić, Jovana Joksimović i Drago Jovanović u razgovoru za "Prvi red" osvrnuli su se na protekle četiri godine rada jedne od najgledanijih televizija na domaćem medijskom nebu.

- Sve je počelo od Željka. On je imao ideju da napravi prvo muzički kanal, pa se to proširilo u tri kanala, tako da su nastali "K1", "Kazbuka" i "TV DR". U nekim razgovorima sa mnom, pošto smo se družili, pričali su mi te svoje ideje on i Jovana, onda sam sa njima i ja davala svoje ideje i malo po malo se rodila ideja 'zašto ne bismo ovo uradili zajedno. Krenule su onda strategije, šta, na kom kanalu, kako. Prva ideja za "K1" televiziju je bila drugačija od onog što je danas. Mi smo imali ideju da to bude muzički kanal, onda smo to promenili u entertaiment, pa smo vremenom dodavali razne sadržaje, tako da je to danas televizija koja je apsolutno konkurentna na tržištu i može da stane rame uz rame uz bilo koju nacionalnu frekvenciju - otkrila je Manja Grčić.

Foto: K1info

 

- K1 je televizija kakva bi trebalo da bude televizija sa nacionalnom pokrivenošću. "K1" televizija je inicijalno trebalo da bude televizija zabavnog karaktera sa emisijama zabavnog tipa. Dolaskom "Uranka" to se malo promenilo. Emisije "Kec na 11" i "Mi danas" su poprimile pored zabavnog i taj društveno - politički kontekst -  istakla je Jovana Joksimović.

Foto: K1info

 

- Sve je to bilo u redu dok smo mi pripremali sa čim ćemo mi izaći pred gledaoce, ali šta se onda dešava? Kreće pandemija korona virusa, 15. marta država proglašava vanredno stanje, a mi 23. marta startujemo sa programom. Čudan osećaj je bio u tom trenutku. Ti si ushićen, praviš nešto u šta toliko veruješ, u šta si uložio toliko energije, snage, talenta i onda se nekako nosiš sa pretnjom da sve to u jednom trenutku bude zaustavljeno ili da se barem prolongira na neki period - prisetio se Drago.

Specijalnu emisiju "Prvi red" možete pogledati ovde:

Dragi gledaoci, hvala na poverenju!

Ostavite komentar