Showtime > Prvi Red

Marija Šerifović NIKAD EMOTIVNIJE o sinu Mariu i majci: Verica je najluđa baba! (VIDEO)

Pevačica je komentarisala i veliki uspeh Aleksandre Prijović u Zagrebu

Izvor: K1info

Autor: Dušan Panajotović

11/03/2024 > 14:57

podeli vest:

Marija Šerifović NIKAD EMOTIVNIJE o sinu Mariu i majci: Verica je najluđa baba! (VIDEO)
Foto: K1info/Instagram/serifovic


Pop zvezda Marija Šerifović spektakularnim koncertom u zagrebačkoj Areni započela je koncertnu turneju "Dolazi ljubav". U Marijinim velikim hitovima uživalo je 16.000 posetilaca. 

Nakon koncerta družila se sa predstavnicima medija, a tom prilikom govorila je o koleginici Aleksandri Prijović, koja je pet koncerata održala na istom mestu.

Foto: ATA Images

 

- Ja se svačijim uspehom radujem, sa Aleksandrom sam se čula, u bekstejdžu me je sačekalo cveće od nje. Jako smo dobre, podržavamo se, ona je mlada i talentovana, mogu samo da joj poželim da to traje. Njen dar i njeno znanje to svakako zaslužuje - rekla je Marija.

Foto: K1info/Instagram/serifovic

 

Pevačica je krajem godine postala majka. Priznala je da joj teško padnu odvajanja od sina kada ima nastupe, ali je svesna da ne može da se na duži period odvoji od publike.

- Bilo je teško da donesem odluku da ova turneja počne, svega tri meseca nakon što sam se ostvarila kao majka i nakon što je Mario došao na svet. To je bilo jako teško. Ti planovi su napravljeni ranije, nisam znala šta će se sa mojim srcem, dušom i mozgom desiti. Razmišljala sam da turneja uopšte ne počne, da to sve krene u martu 2025. , da ja godinu dana shvatim šta mi se desilo, to je najiskrenije. Danas kad sam se popela na binu, shvatila sam da, mimo što sam majka, ja sam i dalje Marija Šerifović, pa nemam pravo na to. Jeste bilo teško, i jedva čekam da idem kući - rekla je pevačica, koja je otkrila i kakva je baka njena majka Verica Šerifović.

- Verica je non-stop s njim. Ne mogu ženu da isteram iz kuće

Foto: K1info/Instagram/serifovic

 

. Ona je najluđa baba na svetu - dodala je ona.

Marija je govorila i o glasanju na "Pesmi za Evroviziju", nastavku turneje i drugim aktuelnostima, što ćete čuti klikom na video klip u okviru teksta.

Ostavite komentar