Showtime > Display

Fanovi Supermena BESNI ZBOG ODLUKE da Henri Kavil VIŠE NE IGRA superheroja

Drugi su se požalili i na prethodnu vest da će Kavil napustiti seriju "The Witcher", što su okarakterisali kao katastrofu

Autor: K1info/klix.ba

15/12/2022 > 15:07

podeli vest:

Fanovi Supermena BESNI ZBOG ODLUKE da Henri Kavil VIŠE NE IGRA superheroja
Foto: Tanjug/Jordan Strauss/Invision/AP


Uprkos ranijim najavama da će Henri Kavil i u novom nastavku Supermena "nositi svoj plašt" i tumačiti ulogu Marvelovog junaka, glumac je ipak demantovao ove vesti.

Britanski glumac u oktobru je potvrdio da će ponovo tumačiti lik Supermena, međutim, Kavil je otkrio da su šefovi DC Studija ipak odlučili da pronađu zamenu.

Podelivši vest na Instagramu, 39-godišnji glumac je napisao: "Upravo sam imao sastanak sa Džejmsom Ganom i Piterom Safranom i to je tužna vest za sve. Na kraju se ipak neću vratiti kao Supermen".

"Pošto su mi iz studija rekli da najavim svoj povratak u oktobru, pre njihovog angažovanja, ova vest nije najlakša, ali takav je život", napisao je i poručio da poštuje njihovu odluku.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Henry Cavill (@henrycavill)

Kavil je dalje objasnio da Gan i Safran treba da izgrade novi univerzum pošto su preuzeli dužnost šefova filmskog studija, ali da je njima i timu poželeo sreću.

Zatim je skrenuo pažnju na fanove koji su ga podržavali, rekavši: "Za one koji su bili uz mene tokom godina - možemo malo da tugujemo, ali onda se moramo setiti... Supermen je još uvek tu".

Uprkos ovoj poruci, Kavilovi obožavaoci nisu oduševljeni novostima i poručili su da je odluka o novom Supermenu "glupost na najvišem nivou".

 

Ostavite komentar