Kultura > Film/TV

Pojavila se PRVA FOTOGRAFIJA Hoakina Finiksa sa SNIMANJA novog "Džokera"

U filmu koji nosi naziv "Joker: Folie a Deux", Finiks će ponovo imati glavnu ulogu koja mu je 2019. godine donela Oskara

Autor: K1info/klix.ba

12/12/2022 > 10:06

podeli vest:

Pojavila se PRVA FOTOGRAFIJA Hoakina Finiksa sa SNIMANJA novog "Džokera"
Foto: Youtube PrintScreen/Warner Bros. Pictures


Film "Joker", u kojem je glavnu ulogu ostvario Hoakin Finiks, imao je ogromnu popularnost, a sada se snima i njegov nastavak. Reditelj Tod Filips objavio je prvu fotografiju lika i dao uvid u njegovu jezivu transformaciju.

U nastavku filma, čiji je naziv "Joker: Folie a Deux", Finiks će ponovo imati glavnu ulogu koja mu je 2019. godine donela Oskara za najboljeg glumca, a koja prati priču o najvećem neprijatelju superheroja Betmena.

Sada je osvanula i prva fotografija glumca, koja je ujedno i najavila početak snimanja.

"Prvi dan. Naš momak", napisao je Filips uz fotografiju Artura Fleka (Džokera) gde ga pripremaju za brijanje, dok se vidi njegov drastično mršavi torzo.

Gledaoci su odmah preplavili post komentarima, pišući kako jedva čekaju nastavak "Jokera" čija je premijera bila 2019. godine, ali su neki bili razočarani jer je novi film, umesto psihološki triler - mjuzikl.

"Joker: Folie a Deux" snimaće se u Los Anđelesu i Njujorku, koji će udahnuti život Gotam Sitiju 1970-ih.

Poznato je da će ulogu Harli Kvin, koju je popularisala Margo Robi, ovde preuzeti Lejdi Gaga. Podnaslov filma "Folie à Deux" je referenca na psihijatrijski sindrom u kojem dvoje ljudi dele istu zabludu, što bi moglo da se odnosi na Kvin u kontekstu filma.

Uloge će ostvariti i Brendan Glison, Ketrin Kiner i Heri Louti, a očekuje se da će film biti premijerno prikazan 4. oktobra 2024. godine.

Inače, Finiks je zbog uloge koja je oduševila kritičare i publiku širom sveta morao ekstremno da smrša, a takođe je zakoračio i u "mračne hodnike" uma kako bi kroz ulogu izrazio neurodivergenciju. Po mnogima, njegova uloga je bila jedna od najstrašnijih i najuznemirujućih u modernom filmu.

 

Ostavite komentar