Showtime > Display

Bivša manekenka otkriva ANEGDOTU sa SNIMANJA SPOTA Marine Perazić: To je bio SKANDAL!

Evo kako je Irena postala poznata zbog pesme "Andrea"

Izvor: K1info

22/11/2023 > 18:54

podeli vest:

Bivša manekenka otkriva ANEGDOTU sa SNIMANJA SPOTA Marine Perazić: To je bio SKANDAL!
Foto: K1 televizija


Irena Mišović, bivša manekenka, oduvek je važila za jednu od naših najlepših žena. Ona je pažnju javnosti skrenula u spotu grupe Regata za pesmu "Andrea".

U emisiji "Kec na jedanaest" na televiziji K1, Irena otkrila je kako je počela njena manekenska karijera, ali i anegdotu sa snimanja spota Marine Perazić za pesmu "Soba 23".

- Niko nije verovao da će pesma "Andrea" postići neverovatan uspeh. Ovo je bila čuvena kultna emisija "Hit meseca", koja je promovisala nove mlade i talentovane muzičare u pop i rok muzici. Praktično, reditelj, Regata i ja smo dobili šansu da se predstavimo, tako da spot za ovu pesmu ne postoji - kaže Irena.

Irena otkrila anegdotu sa snimanja spota za pesmu "Soba 23"

Ona nam je otkrila i anegdotu sa snimanja spota "Soba 23" od Marine Perazić:

- Imam anegdotu sa snimanja spota za pesmu "Soba 23". Moji drugari koji su se bavili produkcijom i muzikom, dolaze u to vreme i svi usplahireni pitaju: "Jel ima neko ko je bio na snimanju spota?". Kada su čuli da ima, bilo je važno samo jedno pitanje - da li je bila Marina gola u spotu?". Žena je odglumila fenomenalno, jer je u to vreme takav spot bio skandal – priča Irena kroz osmeh.

Kada je snimila spot "Andrea", Irena još nije bila u manekenskim vodama.

- Bila sam klinka koja je rasla u SKC-u i mene je tada slikao fotograf Dragan Papić, za umetničke fotografije koje imam i dan danas, što je meni jako vredno. Radila sam tako pomalo sa njim i znala sve te klince koji su završavali FDU i diplomski radovi su im bili spotovi. On me je ubedio da dođem sutradan na snimanje, ali nije mi rekao da se to dešava u najvećem studiju Jugoslavije, u kome ne vidiš nikoga. Nakon toga je krenula moja karijera. Neka sreća me je pogledala - kaže bivša manekenka i dodaje:

- Ja sam i u svetu imala super karijeru. Imala sam taj neki izgled "ženke", ali da nije bilo Marija Bralića, nikada ne bih postigla to što jesam - zaključila je Irena Mišović u emisiji "Kec na jedanaest" na televiziji K1.

Ostavite komentar