Showtime > Display

Šta se krije iza nove TRILER SERIJE na Netflixu koja ODUŠEVLJAVA gledaoce: Celu sam je odgledala u JEDNOM DANU

Serija "Pact Of Silence" za sada ima jednu sezonu, ali ako je suditi po reakcijama gledalaca, uskoro će stići i nastavak

Izvor: K1info

04/11/2023 > 07:01

podeli vest:

Šta se krije iza nove TRILER SERIJE na Netflixu koja ODUŠEVLJAVA gledaoce: Celu sam je odgledala u JEDNOM DANU
Foto: Youtube/Printscreen/Netflix


Netflix je nedavno objavio novi triler, seriju pod nazivom "Pact Of Silence". Serija za sada ima jednu sezonu, a već se pokazala kao veliki hit među gledaocima.

Kako tvrde fanovi Netflixa, ova serija je odlična, i ukoliko ste ljubitelj trilera, definitivno ne bi trebalo da zaobiđete ovih 18 epizoda. Trejler serije je za kratko vreme postao viralan na društvenim mrežama, i to uz sve pohvale. 

Seriju je režirao Karlos Vilegas Rosales, a napisao Hose Vićente Spataro.

Kamila Valero tumači glavni lik, influenserku Brendu Rej koju je majka napustila pri rođenju. Na početku serije, kako i sam naziv kaže - grupa devojaka zaklinje se na doživotno ćutanje o tome čije je dete, pa isto napuštaju u šumi. Kamila odrasta teškim životom, a nakon što "stane na noge", reši da se osveti onima koji su je ostavili i da pronađe pravu istinu.

- Kad je bila dete, četvoro dece iz privatne škole ostavilo je Brendu Rej usred šume, u kolibi. Sada je moćna uticajna osoba na društvenim mrežama sa vezama i resursima o kojima ljudi samo sanjaju. Ali, umesto da uživa u svom bogatstvu i uspehu, Brenda želi da se osveti ženama koje su se urotile da sakriju njeno rođenje - navodi se u opisu serije. 

Fanovi su internet preplavili reakcijama, a sudeći po njima, svi su oduševljeni. 

"Serija je predobra, ne mogu da prestanem da je gledam", "Odgledala sam sve epizode u jednom danu", "Ocena 10/10", "Sjajna serija, ima puno plot tvistova", samo su neki od komentara.

Ostavite komentar