Showtime > Display

Ženu i decu je držao ZAKLJUČANE u PODRUMU 13 godina - ovo je SERIJA koja je sve ostavila BEZ DAHA

"Dear Child" je nemački triler zasnovan na besteseleru Romija Hausmana

Autor: K1info/zena.blic

14/10/2023 > 13:09

podeli vest:

Ženu i decu je držao ZAKLJUČANE u PODRUMU 13 godina - ovo je SERIJA koja je sve ostavila BEZ DAHA
Foto: Youtube/Printscreen/Netflix


"Dear Child" je nemački triler zasnovan na besteseleru Romija Hausmana, a već prvih šest epizoda je opčinilo publiku na Netflixu. Oni su pokušavali da saznaju ko se krije iza bizarnog sadizma i eksperimenta u kojem su dvoje dece i žena živeli i disali po surovim pravilima. 

Serija "Dear Child" otvara scena bekstva žene koja se predstavlja kao Lena i njene ćerke Hane koje su za sobom ostavile dečaka Džonatana, posle obračuna za zlostavljačem.

Serija u toku šest epizoda polako, ali sigurno razotkriva šta se sve dogodilo u toku 13 godina od nestanka Lene Bek, pa sve do dana današnjeg, i ko je čovek koji je nju i dvoje dece držao zatočene u podrumu ubeđujući ih da samo život po njegovim pravilima je srećan porodičan život.

Napeti psihološki triler o tragičnim životima zatočenika, ali i njihovih porodica držao je publiku prikovanu za ekran šest epizoda. 

Time magazin seriju je opisao kao spoj filmova "Gone Girl" i "Room", dok je Decider napisao da je u pitanju "zbunjujuća zagonetka od priče koja ne odbija publiku već je kako minuti prolaze sve više privlači".

Ostavite komentar