Showtime > Display

Sećate li se BEBE-SUNCA iz TELETABISA? Sada je čeka nova ULOGA

Uz kultnu seriju Teletabisi odrasla su deca širom sveta. Tinki Binki, Dipsi, Lili i Po svakog jutra dočekivalo je sunce na nebu

Izvor: K1info/N1

13/10/2023 > 15:07

podeli vest:

Sećate li se BEBE-SUNCA iz TELETABISA? Sada je čeka nova ULOGA
Foto: Youtube PrintScreen/Andy Lafourcade


Sećate li se šarmantnog osmeha bebe koja je skoro svako jutro dočekivala teletabise? Dete koje se smejalo čak i na žarkom suncu sada je odrasla žena. Objavila je dobre vesti.

Uz kultnu seriju Teletabisi odrasla su deca širom sveta. Tinki Binki, Dipsi, Lili i Po svakog jutra dočekivalo je sunce na nebu, prenosi N1 Slovenija.

Beba Sunce predstavljala je poziv za buđenje ili spavanje za Teletabise.

Lice bebe se srčano smešilo od žarkog sunca. Beba Džes Smit koja je ulogu dobila igrom slučaja, tada je pozajmila lice suncu. Iako će Smit uvek biti beba u TV seriji, ona je u stvarnom životu dvadesetosmogodišnja žena koja čeka bebu, navodi ShowBuzz.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jess Smith (@j.smith_1995)

 

- Kad dvoje postanu troje - napisala je Smit pored fotografije ultrazvuka koju je objavila na Instagram profilu i označila parnera sa kojim je u dugoj i srećnoj vezi, prenosi portal ShowBuzz.

Ispod fotografije se nižu komentari u kojima pišu čestitke. „Čestitam“ Imaćeš svoje sunčano dete“, kaoi i „Ideja za dečiju sobu – ti si moje sunce“.

Ostavite komentar