Showtime > Display

Snimaju se NOVE EPIZODE serije SUITS, a da li će kraljevstvo ovog puta pustiti MEGAN MARKL da glumi?

Vojvotkinja je glumila pravnicu koja se zaljubi u Majka Rosa, odnosno glumca Patrika Džeja Adamsa

Autor: K1info/story.hr

22/10/2023 > 21:51

podeli vest:

Snimaju se NOVE EPIZODE serije SUITS, a da li će kraljevstvo ovog puta pustiti MEGAN MARKL da glumi?
Foto: Youtube/Printscreen/ the take


NBC Universal potvrdio je da je novi projekat "Suits" u izradi, što je odmah oduševilo obožavatelje. Drama se emitovala na malim ekranima od 2011. do 2019. godine, a može se pogledati i na Netflixu. Na toj platformi dostupna je od ovog leta. Mnogi veruju kako je o budućnosti serije počelo da se razmišlja nakon što su svi počeli ponovo da je gledaju na Netflixu. 

Kada se preselila u London, Megan Markl je morala da napusti svoju glumačku karijeru, a u seriji je igrala pravnicu koja je dobila simpatije mnogih.

Kreator serije je Adam Korš, a za novu seriju se nagađa kako neće biti nastavak, već da će se radnja iz Njujorka premestiti u Los Anđeles, što je otprilike sat i po vožnje automobilom od Montesita, gde sad žive vojvotkinja i njen princ. Bez obzira na to što serija ne bi trebalo da bude nastavak dosadašnje radnje, to ne znači da se u njoj neće pojaviti likovi koje je javnost već imala prilike da upozna. 

Glumac Adams nedavno je objavio fotografije stare glumačke ekipe, a zbog njih su se još više pokrenule glasine o tome da se glumac vraća u novoj seriji. Ipak, slike su nestale, a pratitelji ne prestaju da ga ispituju zašto je to učinio i ko ga je "cenzurisao". Sad postavlja pitanje hoće li mu se pridružiti i Megan. 

A sve miriše na to da bismo mogli da je gledamo na malim ekranima jer je potpisala letos ugovor s holivudskom agencijom WME, koja će joj pomoći da popravi svoj ugled.

Spomenuta agencija sarađuje i s Meganinom prijateljicom, teniserkom Serenom Vilijams. Brinuće se o ugovorima koje sklapa, filmskom i TV produkcijom kao imidžom u javnosti. 

- Sigurno se vraća glumi - nagađaju fanovi. Megan se o novom projektu nije oglasila, ali izvori bliski paru navode kako radi na jednom tajnom projektu. Tako da, ko zna, možda reč upravo o seriji "Suits".

Ostavite komentar