Showtime > Display

Ovo sigurno niste znali: TAMARA VUČIĆ bila je VODITELJKA na Pinku, evo kako je tad izgledala

Prva dama Srbije odrasla je u Loznici gde je završila osnovnu i srednju školu. Diplomirala je na Filološkom fakultetu u Beogradu

Izvor: K1/citymagazine

15/02/2023 > 15:53

podeli vest:

Ovo sigurno niste znali: TAMARA VUČIĆ bila je VODITELJKA na Pinku, evo kako je tad izgledala
Foto: TANJUG/Ministarstvo spoljnih poslova/bg


Tamara Vučić (41), prva dama Srbije, svojom otmenošću i lepotom pleni kad god se pojavi u javnosti, ali o njenom životu pre nego što je postala supruga predsednika malo toga se zna, a sada su isplivale fotografije iz njenog života pre Aleksandra Vučića.

Naime, Tamara, devojački Đukanović, neko vreme se bavila novinarstvom.

Na društvenoj mreži Twitter osvanule su njene fotografije sa naslovnice štampanog izdanja Blic TV na kojoj je pozirala sa koleginicom Tamarom Dačević, uz prateći intervju gde su opisane kao "Tamara plava" i "Tamara crna". Njih dve su vodile Jutarnji program na Pinku i bile vrlo prepoznatljive.

Inače, Tamara Vučić je odrasla u Loznici gde je završila osnovnu i srednju školu. Diplomirala je na Filološkom fakultetu Univerziteta u Beogradu.

Posle dugogodišnje karijere televizijskog novinara, za svoj poziv odabrala je diplomatiju i od 2010. radi u Ministarstvu spoljnih poslova Republike Srbije. U međuvremenu je završila i Diplomatsku akademiju MSP. Aktivno se bavi humanitarnim radom i posećuje humanitarne događaje.

Tamara danas posvećeno radi na svojoj karijeri, ali je pre svega Vukanova majka i supruga prvog čoveka Srbije, a svojom besprekornom biografijom dala je primer mnogim mladim ženama.

 

 

 

 

 

Ostavite komentar