Showtime > Display

GLUMCI u filmovima ŠMRČU DROGU i puše ko Turci: Šta STVARNO holivudske zvezde UNOSE u svoja tela?

Margo Robi i Dijego Kalva su otkrili šta su glumci koristili u filmu "Babylon" kako bi verodostojno prikazali konzumiranje narkotika

Autor: K1info/klix.ba

23/01/2023 > 22:31

podeli vest:

GLUMCI u filmovima ŠMRČU DROGU i puše ko Turci: Šta STVARNO holivudske zvezde UNOSE u svoja tela?
Foto: Youtube PrintScreen/BuzzFeedOz


Prikazujući lude holivudske zabave, drogu koja se ušmrkava s nečijeg golog tela i Breda Pita koji pada sa balkona, film "Babylon" naglašava neobuzdanu dekadenciju i izopačenost ranog Holivuda dok industrija prelazi sa nemih na zvučne filmove.

Film u režiji Demijena Šazela može da se pohvali glumačkom postavom koja uključuje Margo Robi, Tobija Megvajera, Breda Pita, Dijega Kalvu i Džin Smart.

Margo koja igra Neli Laroj, ambicioznu glumicu i Dijego, u ulozi Menija Toresa, filmskog asistenta koji ima velike snove, u intervjuu za BuzzFeed otkrili su koje rekvizite koriste kako bi verodostojno prikazali scene konzumiranja narkotika.

Prema Margo, kada vidimo "kokain" u TV serijama i filmovima, to je zapravo vitamin B u prahu ili laksativ za bebe u prahu. Ili, ako se ne proguta, filmska ekipa će ponekad koristiti šećer u prahu.

U svakom slučaju, Margo kaže da i dalje boli ušmrkivanje lažnih narkotika i naglašava da "nije prijatno".

Još jedan rekvizit koji se obično koristi u filmu "Babylon", kao i mnogim drugim produkcijama, jesu cigarete. Margo je objasnila da, iako nikada nije pušila prave cigarete, pušila je lažne jer je morala da ima hrapav glas za svoj lik.

- Na snimanju imate cigarete koje nemaju nikotin. To su biljne cigarete, ali su užasne i odvratnog su ukusa - otkrila je glumica.

 

Ostavite komentar