Showtime > Display

Gordon Remzi TRENIRA STROGOĆU i u svojoj KUĆI

Poznati britanski kuvar nije strog samo u kulinarskim emisijama koje vodi

Autor: K1 info/ klix.ba

16/01/2023 > 20:35

podeli vest:

Gordon Remzi TRENIRA STROGOĆU i u svojoj KUĆI
Foto: YouTube screenshot


Poznati britanski kuvar, Gordon Remzi odlučio je da bogatstvo ne ostavi svojoj deci, jer smatra da moraju sami da se snađu u životu, a kako navodi postoji i niz pravila koje moraju da poštuju dok su maloletni.

U medijima je objasnio stroga pravila koja njegova deca moraju da poštuju pa se tako na listi nalaze i neka neočekivana kao što je korištenje isključivo ekonomske klase, dok on i njegova supruga putuju prvom klasom.

Pored toga što im ne daje veliki džeparac, deca moraju da štede za odeću i da sami plaćaju svoje račune za telefone i autobuske karte. Takođe, da bi uopšte dobili džeparac, moraju da ga zarade tako što će pomagati u kućnim poslovima.

Remzi, koji je inače poznat po vulgarnim i neprimerenim izjavama, svojoj deci brani da psuju, a i ograničava im korišćenje mobilnog i interneta.

Pravilo koje mnoge nije iznenadilo jeste da deci brani vegetarijanstvo. Jednom je za medije čak rekao da bi ih stavio na ogradu i ubio strujom ako postanu vegetarijanci.

Gordon i njegova supruga Tana zajedno imaju petoro dece: ćerku Megan, blizance Džeka i Holi, ćerku Matildu i sina Oskara. Slavni kuvar nedavno je nagovestio medijima da planiraju još jedno dete.

 

Ostavite komentar