Showtime > Celebrity

Zvezde im NISU BILE NAKLONJENE: Slavni parovi čija je veza OKONČANA u 2022.

Evo koji parovi su 2022. godine obožavaoce šokirali vestima o razlazu

Izvor: K1info/index.hr

26/12/2022 > 20:31

podeli vest:

Zvezde im NISU BILE NAKLONJENE: Slavni parovi čija je veza OKONČANA u 2022.
Foto: Youtube PrintScreen


Ova godina značila je kraj ljubavi za neke slavne parove koje smo navikli da gledamo zajedno. Neki od njih godinama su bili u vezi, ali odlučili su da jedno drugom kažu zbogom i nastave svako svojim putem.

Lisa Bonet i Džejson Momoa

Foto: Youtube PrintScreen

Džejson Momoa i Lisa Bonet

Lisa Bonet i Džejson Momoa objavili su u januaru da se razvode posle gotovo 20 godina zajedničkog života. "Ne delimo ovo jer mislimo da je vredno objave u vestima, nego da bismo dostojanstveno i iskreno mogli nastaviti sa svojim životima", rekli su tada. Bivši par koji se venčao 2017. ima dvoje dece.

Šakira i Đerar Pike

Foto: Youtube PrintScreen

Šakira i Đerar Pike

Šakira i njen dugogodišnji partner, španski fudbaler Đerar Pike, prekinuli su u junu 2022, posle govorkanja da je fudbaler pevačicu prevario sa drugom, što ona nije mogla da mu oprosti.

"Žao nam je što moramo da potvrdimo da se rastajemo", rekli su u izjavi koju je objavila Šakirina firma za odnose sa javnošću. "Za dobrobit naše dece, koja su naš najveći prioritet, molimo vas da poštujete našu privatnost. Hvala na razumevanju." Pevačica je Pikea upoznala na snimanju svog spota za pesmu "Waka Waka (This Time for Africa) ". Bivši par zajedno ima sinove Milana i Sašu.

Kim Kardašijan i Pit Dejvidson

Foto: Youtube PrintScreen

Pit Dejvidson i Kim Kardašijan

Posle devet meseci veze, Kim Kardašijan i Pit Dejvidson razišli su se u avgustu ove godine. "Raskinuli su prijateljski zbog udaljenosti i rasporeda", rekao je izvor tada za medije.

Leonardo Dikaprio i Kamila Morone

Foto: Youtube PrintScreen

Kamila Morone i Leonardo Dikaprio

Leonardo Dikaprio i Kamila Morone prekinuli su vezu posle četiri godine. Izvori su časopisu People potvrdili razlaz 30. avgusta, ali nisu otkrili razlog kraha ljubavi. Pre tri godine izvor blizak paru za People je ispričao da je "njihova veza ozbiljna i da Kamila provodi mnogo vremena u Leovoj kući". Dodao je da je slavni glumac manekenku upoznao i sa svojim roditeljima.

Tom Brejdi i Žizel Bundšen

Foto: Youtube PrintScreen

Tom Brejdi i Žizel Bundšen

Brak Žizel Bundšen i Toma Brejdija završio je krajem oktobra kada je manekenka podnela zahtev za razvod. Ubrzo pošto su se pojavile vesti o razilasku, par je otkrio da su već finalizirali "prijateljski" razvod braka. "Do odluke da prekinemo naš brak došli smo posle dugog razmišljanja", napisao je tada Brejdi na svom Instagram Storyju. "To je, naravno, bolno i teško."

Par je u braku bio od 2009. godine. Zajedno imaju dvoje dece, 12-godišnjeg sina Bendžamina i 9-godišnju ćerku Vivijan. Brejdi iz prethodne veze ima i 15-godišnjeg sina Džeka.

Do problema je navodno došlo jer se posle svega 40 dana u "penziji" Tom vratio američkom fudbalu. Naime, ubrzo pošto je objavio da se vraća američkom fudbalu, objavljeno je da par više ne živi zajedno.

Hari Stajls i Olivija Vajld

Foto: Youtube PrintScreen

Hari Stajls i Olivija Vajld

Hari Stajls i Olivija Vajld odlučili su da uzmu "pauzu" posle gotovo dve godine veze jer imaju "različite prioritete koji ih razdvajaju".

Stajls i Vajld zajedno su radili na filmu "Don‘t Worry Darling", a kružile su glasine da je došlo do svađe između Vajld i koleginice Florens Pju koja je takođe radila sa njima na filmu.

Par se prvi put sreo u septembru 2020. kada je Hari dobio ulogu supruga Florens Pju i zamenio Šaju Labafa u filmu.

 

Ostavite komentar