Showtime > Celebrity

Britni Spirs NE PRESTAJE da deli svoje NAGE FOTKE, suprug Sem Asgari kaže da NE MOŽE DA JE KONTROLIŠE

Zbog ovakvog ponašanja pevačice, sinovi Šon Preston i Džejden Džejms, odlučili su da ne viđaju majku, a nisu se pojavili ni na venčanju

Autor: K1info/klix.ba

17/12/2022 > 10:56

podeli vest:

Britni Spirs NE PRESTAJE da deli svoje NAGE FOTKE, suprug Sem Asgari kaže da NE MOŽE DA JE KONTROLIŠE
Foto: Instagram/britneyspears


Sem Asgari, suprug pevačice Britni Spirs, po prvi put je komentarisao njene golišave objave na društvenim mrežama koje su izazvale zabrinutost njenih obožavalaca, zbog kojih preispituju njeno zdravstveno stanje.

Otkako se završilo dugogodišnje starateljstvo koje je nad njom i njenom imovinom imao njen otac, Britni uživa u svakom trenutku slobode koju, po mišljenju mnogih, čak i previše iskorišćava.

Jedan od najvećih podsetnika na novu eru u pevačicinom životu su njene golišave fotografije, koje svakodnevno deli sa pratiocima na Instagramu.

Sada, i Britnin suprug Sem Asgari otkrio je šta misli o svemu, podelivši kratak osvrt na svom profilu.

"Jedina osoba na svetu koju maltretiraju zbog objavljivanja ovakvih stvari", komentarisao je 28-godišnji glumac.

Foto: Instagram/samasghari

 

"Lično bi mi bilo draže da ona to nikada nije objavila, ali ko sam ja da kontrolišem nekoga ko je većinu svog života proveo kontrolisan i pod mikroskopom", bio je iskren Sem.

Inače, njegov komentar prvi je koji je nagovestio bilo kakvo nezadovoljstvo zbog ovakvih fotografija Spirs, a usledio je posle pevačicine poslednje objave, još jedne na kojoj pozira potpuno gola, dok je na grudi stavila nalepnice u obliku cveta.

Ovakve objave dobile su brojne negativne komentare.

Inače, zbog ovakvog ponašanja pevačice, njeni sinovi Šon Preston (17) i Džejden Džejms (16) odlučili su da ne viđaju majku, a nisu se pojavili ni na njenom venčanju.

- Čak i da ima istine u tome da se stide svoje majke, oni ne bi bili prvi tinejdžeri kojima je neprijatno zbog svojih roditelja. Ponekad, samo prisustvo roditelja može poniziti tinejdžera. Ali, na kraju, ako se to već nije desilo, shvatiće da je ponašanje njihove majke bezopasno i odraz novostečene slobode - rekao je otac njene dece Kevin Federlajn, stavivši do znanja kako želi da odnos majke i sinova bude dobar.

Podsećamo, Spirs i Asgari venčali su se u junu u njenom domu u Kaliforniji, a prethodno su se zabavljali pet godina.

 

Ostavite komentar