Showtime > Celebrity

Skarlet Johanson: U mladosti su me IZMANIPULISALI ULOGAMA u kojima sam PREDMET ŽUDNJE

Popularna glumica je objasnila da je rođenje dece, ćerke Rouz i sina Kozma, itekako uticalo na to koje uloge sada bira

Autor: K1info/klix.ba

16/12/2022 > 17:21

podeli vest:

Skarlet Johanson: U mladosti su me IZMANIPULISALI ULOGAMA u kojima sam PREDMET ŽUDNJE
Foto: Youtube PrintScreen/Vogue


Glumica Skarlet Johanson rekla je da je mendažerski tim manipulisao na početku njene karijere kako bi pristala da igra provokativne uloge.

- Mlade žene se svode na objekat i to je činjenica. Ukoliko vas neko "stavi u određeni kalup", on će odrediti tok vašeg života. Nagovorili su me da igram "bombastičan" tip devojke, koja je predmet žudnje. Kada sam postala svesna ove situacije, nisam mogla da nađem izlaz iz nje - ispričala je glumica.

Dodala je da uloge koje su fokusirane na izgled imaju kratak vek. Počela je da se oseća neugodno u glumačkom svetu. U filmu "Lost In Translation" glumila je sa Bilom Marijem kada je imala samo 17 godina.

- Naši likovi imali su specifičnu ljubavnu vezu i to mi je teško padalo. Borila sam se s tim iz mnogo razloga. Kada smo završili snimanje, osećala sam se kao da sam se probudila iz ružnog sna -  priznala je Johanson.

Sa bivšim suprugom Romenom Durijakom ima osmogodišnju ćerku Rouz, dok sa komičarem Kolinom Džostom ima jednogodišnjeg sina Kozma. Objasnila je da je rođenje dece itekako uticalo na to koje uloge sada bira.

- Mislim da je to važna lekcija koju treba naučiti devojčice i dečake - da se bave poslom koji im donosi zadovoljstvo - zaključila je ona.

 

Ostavite komentar