Showtime > Celebrity

PUSTINJSKA OLUJA: Piksijeva supruga u Kataru okupila NAJLEPŠU NAVIJAČKU EKIPU

Snežana Stojković bodri selektora Srbije i Orlove sa porodicom i bliskim prijateljicama

Izvor: K1info

01/12/2022 > 10:53

podeli vest:

PUSTINJSKA OLUJA: Piksijeva supruga u Kataru okupila NAJLEPŠU NAVIJAČKU EKIPU
Foto: Instagram


U Kataru jeste sve podređeno fudbalu i Svetskom prvenstvu, ali je potrebno i vreme za opuštanje. To naš selektor Dragan Stojković Piksi i te kako zna, pa je odlučio da igračima da malo oduška te im dozvoli da slobodno vreme provedu sa porodicom i devojkama.

I on lično ima najveću podršku na Mundijalu, uz suprugu Snežanu, bodre ga deca i brojni prijatelji, a to je zaista važno pred sutrašnju odlučujuću utakmicu sa Švajcarskom.

Snežana sa našom legendom fudbala prolazi i dobro i loše, na tom putu su više od trideset godina, njegova je najveća podrška i sada, kada se naš tim bori za opstanak na Svetskom prvenstvu.

A kada nije na tribinama sa decom Anjom, Andreom i Markom, Piksijeva lepša polovina vreme provodi u odabranom društvu.  

Poznate lepotice, nekadašnje TV lice Branka Nevistić (sada Grujić), Ivana Mišković Karić, kao i voditeljka i urednica K1 televizije, Jovana Joksimović, koje su inače Snežanine prijateljice pozirale su bosonoge usred pustinje i izazvale brojne reakcije, a komplimenti na račun vedrog duha kao i fizičkog izgleda ovih dama nisu izostali.

- Pustinjska oluja - napisala je Branka i objavila na Instagramu.

Pored obilaska plaža, peščanih dina i drugih zanimljivosti koje nudi Katar, supruga Dragana Stojkovića sa drugaricama je nesumnjivo skupila pozitivnu energiju i pred meč sa Švajcarcima svakako će, uz naše navijače, biti vetar u leđa selektoru i igračima. 

 

Ostavite komentar