Showtime > Celebrity

Legendarni roker Džin Simons EMOTIVNO REAGOVAO na predstojeće VENČANJE SVOJE ĆERKE

Jedan od osnivača kultne grupe Kiss otkrio je planove za venčanje mladog para, ali i osećanja koja su ga preplavila

Autor: K1info/jutarnji.hr

14/11/2022 > 21:57

podeli vest:

Legendarni roker Džin Simons EMOTIVNO REAGOVAO na predstojeće VENČANJE SVOJE ĆERKE
Foto: Youtube PrintScreen


Na venčanju Sofi Simons i Džejmsa Hendersona definitivno će biti suza, zaključuje Page Six. Džin Simons, 73-godišnjak i jedan od osnivača kultne grupe Kiss, otkrio je, naime, detalje skorašnjeg venčanja svoje ćerke, ali i kako je reagovao na nedavne vesti o veridbi.

- Bili smo u Cirihu i tamo su bili Sofi i Džejms, njen potencijalni muž - našalio se već u startu Simons, rekavši da ništa nije službeno dok ne "prođu cilj". Uglavnom, njegova ćerka, inače pevačica i model, u jednom trenutku je predložila da svi izađu napolje, kako bi snimili porodičnu fotografiju prilikom zalaska sunca.

- Rekao sam naravno. I dok sam pozirao, Džejms je pao na kolena, a ja sam... - uzdahnuo je Simmons koji pored 30-godišnje ćerke sa suprugom Šenon Tvid ima i sina Nika Simonsa. Par će se, kako je otkrio, venčati početkom sledeće godine na jednom od porodičnih imanja u Malibuu.

- Nisam spreman. Jedne sekunde ona je samo par obraščića koji trčkaraju unaokolo. Sledeće sekunde, već je odrasla žena. Nisam spreman. Ali događa se. Ona se udaje, a on je super momak - emotivan je muzičar.

Džin se našalio i da Sofi i Henderson "žive zajedno osam godina... u grehu! ", što je bila šala i na sopstveni račun jer je roker živeo čak 28 godina sa Šenon pre nego što su se venčali 2011. godine.

- Ona će od njega napraviti poštenog čoveka. On ne zna u šta se uvalio jer Sofi u toj vezi nosi pantalone. Saznaće, o da - nastavlja u istom tonu Simons.

Sofi je objavila da se verila za Hendersona dan pre svog 30. rođendana, 7. jula, što je podelila i na Instagramu.

Osim planiranja venčanja, Džin je takođe zauzet turnejom Kissa nazvanom "End of the Road World Tour", opisanom kao "posljednja turneja ikada" legendarnog rock benda.

- Volimo fanove i ne želimo da predugo ostanemo na pozornici, ali provodimo se najbolje što možemo - objasnio je pevač "Rock and Roll All Nite", koji je na turneji sa Polom Stenlijem, Erikom Singerom i Tomijem Tejerom.

 

Ostavite komentar