Showtime > Celebrity

Prvi svetski SUPERMODEL sada je BAKICA, ali ima nekoliko saveta za POŠTOVANJE

Loren smatra da je važno prihvatiti godine, kao i osvestiti javnost da je starenje "privilegija i sreća"

Autor: K1info/index.hr

14/11/2022 > 09:37

podeli vest:

Prvi svetski SUPERMODEL sada je BAKICA, ali ima nekoliko saveta za POŠTOVANJE
Foto: Youtube PrintScreen


Američka glumica i manekenka Loren Haton (78) istakla je da je "pronašla lepotu u starenju" i objasnila zašto se ljuti na opsesiju mladolikim izgledom koji "promovišu kozmetičke kuće". 

- Mislim da je vreme da shvatimo da je antiejdžing staromodan pojam. Mnogo je istraživanja koja pokazuju da naši stavovi imaju veze s tim kako starimo. Umesto da se brinemo zbog svake bore, svi bismo trebali da se usredsredimo na brigu o koži i sebi, a industrija može pomoći da se ta tema otvori za budućnost - ispričala je Loren, prenosi magazin People.

Inače, Haton je pre nekoliko meseci oduševila obožavaoce kada je za naslovu stranu majskog izdanja Harper's Bazaara pozirala u toplesu. Tada je priznala da ne troši mnogo vremena na negu kože. 

- Jedini ritual kojeg se držim je pranje lica sapunom i vodom. Užasno je. Potom stavim malo ulja sa retinolom, koje stvarno čini čuda na mojoj koži. Imam i biljku aloe vere kojoj razrežem lišće i nanesem ga na lice i dekolte - ispričala je.

Loren je manekenstvom počela da se bavi 1960-ih, posle preseljenja u Njujork, ali o modnoj industriji tada gotovo ništa nije znala. Godine 1973. potpisala je ugovor sa Revlonom, koji je u to vreme bio najveći ugovor u istoriji koji je jedna manekenka potpisala.

Osim manekenstva, oprobala se i na velikom platnu, a najzapamćenija joj je ostala uloga u filmu "Američki žigolo" iz 1980. godine.

 

Ostavite komentar