Showtime > Celebrity

Zek Efron "puca" od snage, "namunjio" se za POTREBE ULOGE u filmu "The Iron Claw"

Glumac je uvek bio prepoznatljiv po isklesanom telu, ali je sada nabacio mišiće kako bi rekreirao stas čuvenog rvača za potrebe novog filma

Autor: K1info/klix.ba

28/10/2022 > 11:48

podeli vest:

Zek Efron "puca" od snage, "namunjio" se za POTREBE ULOGE u filmu "The Iron Claw"
Foto: Twitter screenshot


Zek Efron snimljen je na setu novog filma u kojem tumači lik rvača Kevina Von Eriha, a transformacija kojoj se podvrgao za ovu ulogu privukla je pažnju njegovih obožavalaca.

Efron je izgledao prilično neprepoznatljivo pokazavši isklesane, zategnute mišiće uz preplanuli ten i paž frizuru na snimanju filma "The Iron Claw".

 

 

Dok je glumac uvek bio prepoznatljiv po isklesanom telu, dodatno je unapredio svoju muskulaturu kako bi rekreirao stas Von Eriha. Kevin Ros Edkison, kako mu je bilo kršteno ime, igrao je američki fudbal za univerzitet North Texas State, ali je doživeo povredu koja je srušila njegove snove da će zaigrati u profesionalnoj ligi.

Efron se nedavno našao na meti negativnih komentara zbog fotografija na kojima je izgledalo kao da je imao nekoliko estetskih korekcija na licu.

Međutim, tokom naknadnog pojavljivanja na crvenom tepihu, govoreći o svom fizičkom izgledu objasnio je da je morao da ode na operaciju pošto se okliznuo u svojoj kući i prilikom pada udario glavom o granitnu fontanu, što je dovelo do loma vilice.

 

 

 

Ostavite komentar