Showtime > Celebrity

Američki GLUMAC Lesli Džordan POGINUO u saobraćajnoj nesreći

Glumac je bio poznat po serijama "Vil i Grejs", "Američka horor priča" i " Zovite me Ket"

Izvor: K1info/Tanjug

24/10/2022 > 22:09

podeli vest:

Američki GLUMAC Lesli Džordan POGINUO u saobraćajnoj nesreći
Foto: Tanjug/AP/Damian Dovarganes


Jedan od omiljenih glumaca, Lesli Džordan (68), koji je često gostovao u TV seriji "Vil i Grejs" poginuo je u saobraćajnoj nesreći koja se desila danas.

Kako navode iz policije, komičar koji je popularnost na društvenim mrežama stekao tokom pandemije, udario je automobilom marke BMW u zgradu u Los Anđelesu.

Policija Los Anđelesa potvrdila je da je došlo do saobraćajne nesreće i da se vozač zabio u zid, iako nisu potvrdili da je glumac bio za volanom.

Džordan, poznat po svom niskom rastu i južnjačkom govoru pojavio se u hit serijama kao što su "Američka horor priča", "Con Man", "Boston public" tokom svoje karijere duge skoro tri decenije.

Upravo mu je "Amerikan horor stori" doneo najveću popularnost prethodnih godina, kada je stekao mnogo pratilaca na Instagramu.

U poslednje vreme je radio na sitkomu "Call me Kat" sa Majim Bijalik, popularnom Ejmi Farom Fauler, iz serije "Štreberi".

Njegov menadžer je rekao da je svet postao tamnije mesto bez svetlosti i ljubavi Leslija Džordana.

Foto: Tanjug/AP Photo/Damian Dovarganes

 

- Ne samo što je bio mega talenat i što je bila radost raditi sa njim, već je pružao emotivno utočište naciji dok je prolazila kroz najteže momente - rekao je menadžer.

Rođen je 29. aprila 1955. godine u Čatanugi, država Tenesi, a osim glume, bavio se i pevanjem.

 

 

Ostavite komentar