Showtime > Celebrity

Kanje Vest NASTAVLJA DA PROVOCIRA, a osude stižu i od BIVŠE SUPRUGE Kim Kardašijan i njene porodice

Američka rijaliti zvezda Kim Kardašijan javno je osudila govor mržnje zbog kontroverznih ispada njenog bivšeg supruga Kanjea Vesta

Autor: K1info/klix.ba

26/10/2022 > 20:18

podeli vest:

Kanje Vest NASTAVLJA DA PROVOCIRA, a osude stižu i od BIVŠE SUPRUGE Kim Kardašijan i njene porodice
Foto: Youtube PrintScreen


Kim Kardašijan oglasila se na društvenim mrežama, gde je kratkom porukom dala do znanja da ne podržava nijedan govor mržnje.

Objava dolazi zbog njenog bivšeg supruga Kanjea Vesta koji nastavlja sa ispadima, gde se, između ostalog, koristio antisemitskim komentarima.

- Govor mržnje nikad nije u redu niti opravdan. Stojim uz jevrejsku zajednicu i pozivam da se odmah prekine užasno nasilje i retorika puna mržnje prema njima - napisala je ona.

 

 

I njena majka Kris Džener, kao i sestre Kloi Kardašijan i Kendal Džener podelile su slične izjave na svojim društvenim mrežama osuđujući antisemitizam.

- Podržavam svoje jevrejske prijatelje i jevrejski narod - napisale su na svojim profilima.

Inače, reper koji je promenio ime u Ye, suočava se sa sve većim posledicama zbog svog ponašanja. Brojne slavne osobe su ga osudile, dok su brendovi odlučili zbog toga da prekinu saradnju sa njim.

On je, ranije ovog meseca banovan sa Twittera i Instagrama, gde je delio poruke u kojima se sugeriše da Jevreji kontrolišu medije. Saradnju sa reperom prekinula je i Balenciaga, dok je Page Six ekskluzivno saznao kako su isto učinili i Vogue, a potom i Adidas.

Foto: Youtube PrintScreen

 

U međuvremenu, Kanje ne prestaje sa ispadima, a proteklog vikenda čak je i "ohrabrio" ljude da istaknu natpis: "Kanje je u pravu u vezi sa Jevrejima" na nadvožnjaku autoputa u Los Anđelesu.

Kim je, podsetimo, podnela zahtev za razvod od Vesta u februaru 2021, dok je u martu ove godine proglašena zakonski neudatom. Par zajedno ima i četvoro dece - ćerke Nort i Čikago, kao i sinove Sejnta i Psalma.

 

 

 

Ostavite komentar