Showtime > Celebrity

Kanje Vest POŠAO STOPAMA Džonija Depa - reper ANGAŽOVAO Kamil Vaskez

Vest je angažovao kompaniju Brown Rudnick i Kamil Vaskez, advokaticu koja je postala poznata na suđenju Džonija Depa protiv Amber Herd

Autor: K1info/klix.ba

23/10/2022 > 19:13

podeli vest:

Kanje Vest POŠAO STOPAMA Džonija Depa - reper ANGAŽOVAO Kamil Vaskez
Foto: Youtube PrintScreen


Kanje Vest, američki reper i bivši suprug rijaliti zvezde Kim Kardašijan, u poslednje vreme je bio u centru pažnje zbog brojnih kontroverznih ispada, a pošto je polako počeo da gubi saradnike, odlučio je da preduzme korake kako ga to ne bi skupo koštalo.

Reper, koji je promenio ime u Ye, već neko vreme ne prestaje sa diskutabilnim potezima, poput nošenja majice sa natpisom "White Lives Matter", kontroverzne izjave o preminulom Afroamerikancu Džordžu Flojdu, ali i brojnih drugih stvari koje će morati da rešava po slovu zakona.

Foto: Tanjug/Photo by Evan Agostini/Invision/AP, File

Kanje Vest

Kako je i modna kuća Balenciaga, kojoj je Vest bio zaštitno lice, raskinula ugovor sa njim, očigledno razočarana njegovim ponašanjem, Vest je odlučio da "unapredi" svoj pravni tim.

Izvori bliski reperu otkrili su da je Vest unajmio posebnog advokata koji će mu pomoći da se izbori sa svim onim što ga očekuje u danima koji dolaze.

Naime, on je angažovao kompaniju Brown Rudnick i Kamil Vaskez, advokaticu koja je postala poznata na suđenju Džonija Depa protiv Amber Herd.

Kamil se, zastupajući Depa, proslavila na suđenju za klevetu, koje je ujedno bilo jedno od onih sa najvećim publicitetom u poslednjoj deceniji.

Vaskez je pomogla Depu da iz suđenja izađe kao "pobednik" i zaradi milione dolara na ime odštete. Iako se u pojedinim trenucima nagađalo da je Vaskez u vezi sa Depom, to se ispostavio netačnim, ali je mnoge osvojila svojim "oštrim" advokatskim pristupom.

Foto: Youtube PrintScreen

Kamil Vaskez

Iako nije otkriveno u kom će svojstvu Kamil pomagati reperu, veruje se da bi ona trebalo da zastupa njegove poslovne interese zbog sve jače krize u koju je reper zapao.

Inače, Vest je i sam komentarisao svoje antisemitske ispade, a tom prilikom dao je do znanja da se ne kaje zbog onog što je uradio.

- Ako nekoga prozovete zbog lošeg poslovanja, to znači da ste antisemita. Osećam se srećnim što sam prešao granicu te ideje kako bismo mogli otvoreno da razgovaramo o stvarima poput otkazivanja od strane banke - rekao je za strane medije i nazvao sebe "najbogatijim crncem u američkoj istoriji".

 

 

 

Ostavite komentar