Showtime > Celebrity

Džordž Kluni otkrio KAKO SE PRETVARAO da je BRED PIT I BIL KLINTON

Iako je gostovanje bilo upriličeno povodom novog filma popularnog glumačkog para Kluni/Roberts, Džordž je zabavio publiku svojim anegdotama

Autor: K1info/klix.ba

16/10/2022 > 12:22

podeli vest:

Džordž Kluni otkrio KAKO SE PRETVARAO da je BRED PIT I BIL KLINTON
Foto: Youtube PrintScreen


Glumci Džordž Kluni i Džulija Roberts bili su gosti u programu "Jimmy Kimmel Live" gde su promovisali svoj novi film "Ticket to Paradise". Međutim, tokom razgovora otkrivene su i brojne "podvale" popularnog glumca.

Kluni je poznat po tome što voli da se dobro našali, a jedna od njegovih šala je uključivala ukradene memorandume Breda Pita na kojima je pisao koleginici Meril Strip.

- Poslao sam joj pismo pre mnogo godina s gomilom CD-ova na kojima su bile vežbe dijalekta. Poslao sam Meril Strip gomilu diskova u Bredovo ime. Napisao sam: "Ovaj tip mi je pomogao oko mog naglaska u Troji, mislio sam da bi možda mogao da pomogne i vama." Meril je izbegavala Breda otprilike pet godina - priznao je Kluni.

Glumac je otkrio i da su se njegove šale proširile i na politiku, posebno pošto se dočepao starog memoranduma Bila Klintona u Beloj kući.

- Memorandumi Bila Klintona iz Bele kuće, stvarni memorandumi Bila Klintona. I ja glumcima stalno šaljem pisma od Bila Klintona o tome koliko voli njihov film - dodao je glumac.

Dok su svi u publici mislili da su šale urnebesne, ostalo je nepoznato da li su kolege koje su primile Klunijeva pisma slično reagovale.

 

 

 

Ostavite komentar