Showtime > Celebrity

MARIJA ŠERIFOVIĆ I RELJA POPOVIĆ UDRUŽUJU GLASOVE! Za K1 otkrivaju sve o neviđenom muzičkom nadmetanju

Dva proslavljena imena, svako dokazano u svojoj sferi, izvešće svoje najveće hitove, ali i uhvatiti se u koštac sa pesmama protivnika

Izvor: K1info

22/05/2024 > 21:21

podeli vest:

MARIJA ŠERIFOVIĆ I RELJA POPOVIĆ UDRUŽUJU GLASOVE! Za K1 otkrivaju sve o neviđenom muzičkom nadmetanju
Foto: K1info


Očekuje nas veliki muzički presedan gde će se suprotstaviti dve izuzetne zvezde - a "suprotstavljaju se" svojim najjačim oružjem, i to nije sve - oprobaće se u žanru protivnika. Zato smo pitali Mariju Šerifović i Relju Popovića šta očekuju od ovog nadmetanja. 

Na ovom projetku su se prvi put sreli, a nisu krili obostrano oduševljenje. 

Kako kažu još biraju pesme, ali nam, naravno, neće sve otkrivati.

Dva proslavljena imena, svako dokazano u svojoj sferi, izvešće svoje najveće hitove, ali i uhvatiti se u koštac sa pesmama koje potpisuje izvodač prekoputa njih.

Foto: K1info

 

Publika bira pobednika šoua, a odnosi kući naiveću nagradu - celovečernju zabavu uz dva izvodača na vrhuncu slave, kao i prateći muzicki program i brojna iznenađenja!

Navikli su na aplauze, strimove, lajkove, pobede. Teško je biti uspešniji u svom poslu od onoga gde su trenutno, svako u svom domenu. Zato smo im spremili ovaj izazov! Duel pred publikom i oprobavanje u novim vodama!

Marija je svojim glasom odavno pokorila Evropu, a gladna stiže da ukroti i žanr u kojem je do sada nismo videli. Marija će pevati Reljine pesme, dok će Relja pokazati magiju kojom vlada i u studiju i predstaviti nam aranžmane hitova koje volimo i opravdati da je “glas generacije”.

Ukoliko volite Relju ili Mariju, ovo je prilika koja se ne propušta, ali je ovo celovečernji provod za sve generacije uz mnogo prilika za zabavu...

Ostavite komentar