Showtime > Celebrity

Nikola Rokvić se OGLASIO iz manastira na Egini: "Sveti Nektarije je DUHOVNO ISCELIO mog oca"

Porodica ga dočekala. Prikupio 31 milion dinara za bolesnu decu

Autor: Dušan Panajotović

22/05/2024 > 19:45

podeli vest:

Nikola Rokvić se OGLASIO iz manastira na Egini: "Sveti Nektarije je DUHOVNO ISCELIO mog oca"
Foto: instagram printscreen/nikolarokvic


Pevač Nikola Rokvić danas je nakon 30 dana pešačenja stigao do cilja. Završio je svoju humanu misiju došavši prvo na ostvro Egina, a potom i do manastria "Sveti Nektarije", gde ga je dočekala porodica.

Nikola je ljubio ikone i poklonio se moštima Svetog Nektarija.

Foto: screenshoot/grckainfo/instagram printscreen/nikolarokvic

 

- Hvala nam na tome što ste da iskažem sve što sam osećao i što osećam, prvenstveno hvala dragom gospodu Bogu, hvala svetom Nektariju, svetom ocu Nikolaju, svetoj Paraskevi i svim svetima. Ne znam kako bih opisao ovo putovanje, ovaj put, ne znam kao da sam ceo život čekao na ovo. Kada sam ušao u veru, zavoleo sam svetog Nektarija išao sma na Akatiste, vodio sam bolesne ljude, usmeravao bolesne ljude ka svetom Nektariju - rekao je emotivno Nikola Rokvić, pa dodao:

Foto: screenshoot/grckainfo/instagram printscreen/nikolarokvic

 

- Hteo sam da vodim svog oca ovde, nije se otvorilo, ali sam zahvalan svetom Nektariju što je mog oca duhovno iscelio. A to je mnogo bitnije od telesnog. Nekada u životu ne može da bude sve kako mi želimo. Zato treba u tim trenucima kada nije kako mi želimo da se radujemo. Zato što je to volja božija. I gospod u trenutku, ako dođemo do te radosti u trenutku šalje blagoslove i otvara nam nove vidike. Otvara nam put koji pokazuje da ovo nije sve, da je ovo samo jedan tren. A nije ni tren u odnosu na celu večnost, u odnosu na ono za šta mi živimo.

Podsećamo, Nikola je na svom putu humanitarnog karaktera uspeo da prikup više oko 31 milion dinara za decu koja su onkološki pacijenti.

Ostavite komentar