Showtime > Celebrity

SAHRANJENA Bojana Janković: Ispraćena uz pesmu "Živeo život", Ognjen održao POTRESAN govor (FOTO)

Emotivne scene sa Novog groblja u Beogradu

Izvor: K1info

Autor: Dušan Panajotović

26/04/2024 > 15:38

podeli vest:

SAHRANJENA Bojana Janković: Ispraćena uz pesmu "Živeo život", Ognjen održao POTRESAN govor (FOTO)
Foto: ATA Images


Nekadašnja voditeljka Bojana Janković sahranjena je danas na Novom groblju u Beogradu u prisustvu porodice, rodbine i prijatelja.

Bojana je na večni počinak ispraćena uz pesmu "Viva la vida", što znači "Živeo život".

Na sahrani je potresan održao njen bivši suprug, član "Beogradskog sindikata", Ognjen Janković.

- Ne postoji način da je bilo ko zaboravi. Njene oči, osmeh, zanosna lepota… Briga zadruge, nesebičnost, bila si jedna jedinstvena neponovljiva. Najbolji ortak, šmeker, verna najbližima, omiljena kolegama. Znaš i sama koliko ljudi nas je zvalo i pričalo o tebi, Bojana, vidiš da nije slučajno, da ti danas damo malo ljubavi. Ljubav je ono sto ostaje od zena kakva si ti. Ti si obožavala muziku, a još vise da igraš, bila si dobra denserka. Naučila si nas mnogo toga, danas nas učiš da pobedimo strah. Mi se više ne bojimo ničega i spremni smo za sve sto sledi jer si nas ujedinila u ljubavi. Bojana, Boko, Boksi, svi smo imali omiljeni nadimak, mnogi su te zvali ljubavi, seko, tetka, mama i uvek ce te zvati mama ti to znaš. Ostavila si iza sebe naslednike, neka te Bog zagrli za nas, a mi ćemo draga naša da te volimo zauvek - rekao je Ognjen.

Janković je sve vreme držao ikonu u rukama dok se neutešno opraštao od bivše supruge. Slomljena od bola poslednji pozdrav sestri bliznakinji uputila je i Ivana Janković, sa kojom je bio bivši suprug Edin Škorić.

Brojne poznate ličnosti oprostile su se od Bojane. Na sahrani su se pojavili:  Andrija Milošević sa suprugom Aleksandrom Tomić, kao i Ognjenova devojka Milena Radulović, Tijana Dapčević, Vlada Vuksanović, Dušica Jakovljević, Uroš Ćertić, Viktor Savić, Katarina Sotirović, Biljana Obradović i drugi.

Podsećamo, Bojana se proslavila kao voditeljka Pinkove emisije "City", nakon čega se povukla sa malih ekrana. Tri godine je radila kao savetnik za evropske integracije u Ministarstvu energetike, zaštite životne sredine i prostornog planiranja. Bojana je bila 15 godina u braku sa članom "Beogradskog sindikata" Ognjenom Jankovićem u kojeme je dobila dve ćerke.

 

Ostavite komentar