Showtime > Celebrity

OTKRIVENA VELIKA TAJNA KRALJEVSKE PORODICE! Zašto MEGAN MARKL nije bila na Čarlsovom krunisanju, dobila je pismo, ali...

Portparol Saseksa potvrdio je da je par primio zvaničnu prepisku iz palate, u kojoj se navodi da su pozvani da prisustvuju

Izvor: K1info/telegraf.rs

Autor: Anica Ninković

25/04/2024 > 15:45

podeli vest:

OTKRIVENA VELIKA TAJNA KRALJEVSKE PORODICE! Zašto MEGAN MARKL nije bila na Čarlsovom krunisanju, dobila je pismo, ali...
Foto: Tanjug/AP


Skoro godinu dana je prošlo od kada je obavljena svečana ceremonija krunisanja kralja Čarlsa III. Sada je otkriven navodni "pravi razlog" što je Megan Markl "odbila" poziv za ovaj veoma važna događaj za celu kraljevsku porodicu i šire.

Portparol Saseksa potvrdio je tada da je par primio zvaničnu prepisku iz palate, u kojoj se navodi da su pozvani da prisustvuju. Međutim, dok je princ Hari otputovao iz svog doma u Kaliforniji da bi bio uz oca, Megan Markl je "preskočila" krunisanje.

Šok intervju i dalje glavni razlog trzavica

"The Mirror" prenosi da je pravi razlog zašto Megan možda nije prisustvovala taj što nije bila "impresionirana" kraljevim odgovorom na tvrdnje koje je izneo u njenom intervjuu sa Oprom Vinfri.

Godine 2021., vojvoda i vojvotkinja od Saseksa su dali bombastični intervju američkioj voditeljki u njenom tok šou gde su izneli optužbe u vezi sa jednim čim članom porodice koji je navodno rasista.

Megan je navela da je bilo „razgovora“ i „zabrinutosti“ o tome kakve će boje biti njihova beba kad se rodi. Kasnije se ispostavilo da su Megan i Čarls, koji je u to vreme bio princ od Velsa, razmenili pisma o incidentu. "The Mirror" prenosi da Megan nije bila zadovoljna ishodom ovih pisama, i to je bio jedan od razloga zašto nije prisustvovala krunisanju.

Megan poslala otvoreno pismo

Izvori su za Telegraf rekli da je Megan poslala pismo u kojem objašnjava da, iako nije nameravala da optuži osobu koja je umešana da je rasista, želela je da „izazove zabrinutost zbog nesvesne pristrasnosti“ u porodici.

Foto: Youtube/Printscreen/ the take

 

List navodi da je vojvotkinjino pismo poslato kao odgovor na prepisku kralja Čarlsa, u kojoj je izrazio tugu zbog raskola u porodici. Međutim, vojvotkinja navodno „nije zadovoljna“ kraljevim odgovorom na pismo.

Kraljevska porodica nije javno priznala optužbe, ali je princ Vilijam tokom jednog izlaska upitan da li je kraljevska porodica rasistička. Princ je odlučno odgovorio da oni "nisu rasistička porodica".

Intervju sa Oprom usledio je godinu dana nakon što su Hari i Megan napustili svoje kraljevske dužnosti. Tokom njega, Megan je navela da je kraljevska porodica "izgovarala neistine" o paru.

Tvrdila je da je kraljevski život uzeo danak na njeno mentalno zdravlje i da je nisu shvatili ozbiljno kada je iznela ovu zabrinutost.

Smatra se da je kralj jedina osoba koja je stupila u kontakt sa vojvotkinjom posle intervjua u kojem je Opri rečeno da je bilo „zabrinutosti i razgovora o tome kakva bi mogla da bude boja Arčijeve kože kad se rodi.

Ostavite komentar