Showtime > Celebrity

Kejt nije želela da kaže HARIJU i MEGAN da ima RAK! OVO JE RAZLOG

Kraljevski stručnjak rekao je britanskom listu The Sun da je Kejt svesno odlučila da ne obavesti Sasekse o svom zdravstvenom problemu

Izvor: K1info/telegraf.rs

Autor: Anica Ninković

25/03/2024 > 21:29

podeli vest:

Kejt nije želela da kaže HARIJU i MEGAN da ima RAK! OVO JE RAZLOG
Foto: Tanjug/AP


Opšte je poznato da princ Vilijam (41) i princeza Kejt Midlton (42) imaju problem sa Harijem i Megan Markl. Sada se pojavila informacija da su, pošto je otkriveno da Kejt boluje od kancera, planovi za pomirenje definitivno pali u vodu.

Kako navodi Bil, Hari i Megan kontaktirali Vilijama i Kejt u petak uveče pošto je princeza u video poruci otkrila da boluje od raka.

Kraljevski stručnjak rekao je britanskom listu The Sun da je Kejt svesno odlučila da ne obavesti Sasekse o svom zdravstvenom problemu.

Foto: Youtube PrintScreen/ BBC News

 
Razlog: "Ona i Vilijam ne mogu da im veruju"

Pomirenje se takođe ne očekuje tokom posete vojvode od Saseksa Velikoj Britaniji, koja se očekuje u maju.

Harijeva poseta, verovatno bez Megan i njihove dvoje dece Arčija (4) i Lilibet (2), zapravo bi mogla da bude prilika da se izgradi most sa njegovim udaljenim bratom Vilijamom. Ali, od toga neće btii ništa.

Bild je o tome razgovarao sa Polom Burelom (65), bivšim batlerom princeze Dajane, koji poznaje Vilijama i Harija još od malih nogu. On takođe veruje da je pomirenje nemoguće.

Bolest ih neće ponovo ujediniti. U normalnoj porodici to bi bio slučaj. Ako bi član porodice oboleo od raka, svi bi se okupili i oslonili na osobu koja im je najbliža.

Hari je opisao svoju snaju Kejt kao "veliku sestru koju nikada nisam imao" kada se verila za Vilijama pre 11 godina. Ta priča sada je gotova.

- Oni ne veruju Hariju. Ne žele ga nazad. To je tako jednostavno. Postoji udaljenost između dva brata, što je tragično jer bi Dajana bila uništena da je živa. Ona je podigla Vilijama i Harija podjednako. Bili su drugovi. Naučila je Harija da štiti Vilijama. Njegov zadatak bio je da ga podrži na putu da postane kralj. Hari je, čini se, zaboravio da je stavio svoj život, život monarhije i život svog brata u red da bi pobedio - kaže Burel.

Foto: Tanjug/AP Photo/Seth Wenig, File

 

Prošle nedelje posebno je postalo jasno da je jaz između Vilijama i Harija postao više nego očigledan.

Navodno, kao i većina ljudi, Megi i Hari saznali su za zdravstveni problem princeze Kejt - preko televizije.

Ostavite komentar