Showtime > Celebrity

Novak Đoković i Jelena zablistali kao FILMSKE ZVEZDE HOLIVUDA! Sve oči bile u uprete u njih, a događaj je bio sjajan

Jelena i Novak bili su među glavnim zvezdama dodele sportskih nagrada Laureus u Madridu

Izvor: K1info/index.hr

Autor: Simona Stanković

26/04/2024 > 21:35

podeli vest:

Novak Đoković i Jelena zablistali kao FILMSKE ZVEZDE HOLIVUDA! Sve oči bile u uprete u njih, a događaj je bio sjajan
Foto: Tanjug/AP/Manu Fernandez


Gde god se pojave privalče pažnju, a primer su svima. Ovog puta Novak i Jelena Đoković pojavili su se na dodeli nagrada Laureus u Madridu gde je njemu uručena nagrada za najboljeg sportistu u 2023. godini.

Bračni par Đoković, Jelena i Novak bili su među glavnim zvezdama dodele sportskih nagrada Laureus u Madridu gde su u svečanim izdanjima bili u centru pažnje.

36 - godišnji Novak nosio je crno odelo s leptir mašnom, dok je 37- godišnja Jelena blistala u crnoj glamuroznoj haljini u stilu zlatnog doba Hollywooda.

Foto: Tanjug/AP/Manu Fernandez

"Izgledaju kao filmske zvijezde", "Predivan i inspirativni par", "Zgodni ste", "Princeza Jelena i njen princ", "Oboje izgledate jednostavno prekrasno", "Predivan par", "Za primer celom svetu, volimo vas", samo su neki od komentara koje su Novak i Jelena nakon što je on objavio njihove fotografije na Instagramu.

Novaku je na dodeli uručena nagrada za najboljeg sportistu u 2023. godini, a dok je primao nagradu Jelena ga je snimala mobilnim telefonom i s lica nije skidala ponosni osmeh.

''Kakva je ovo neverovatna sezona bila. Večno ću biti zahvalan mojoj supruzi što je bila najbolja majka deci dok sam ja stvarao istoriju sporta. Njena potpora i ljubav koju sam osećao od svoje porodice učinila je ovu istorijsku sezonu mogućom'', napisao je tada Đoković.

Jelena i Novak upoznali su se u gimnaziji krajem 90-ih, međutim, javno su počeli da se zabavljuju tek 2005. godine. Par se verio  2013. godine, a venčali su se 2014. godine. Venčanje je održano na Svetom Stefanu, samo nekoliko dana nakon što je Novak osvojio svoj drugi Wimbledonski naslov. Zajedno imaju dvoje dece, ćerku Taru i sina Stefana.

 

 

Ostavite komentar